Hotels Binissalem

Op de kaart opzoeken
 • Torrent Fals
  Vanaf169€Per nacht

  Torrent Falsstars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maría - sencelles, km 4,5 sn - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 49 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Binissalem. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 7. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 15. 0 kilometer van de accommodatie. Op 4. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 12. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 18. 0 kilometer van de haven. Torrent Fals staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 8 eenheden zijn. Het gebouw dateert uit 1600 maar werd helemaal heringericht in 2010. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Torrent Fals beschikbare internetverbinding. De receptie van deze accommodatie wordt niet 24 uur per dag bemand. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Dit handicapvriendelijke hotel wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke eenheden. Kleine huisdieren mogen in de accommodatie verblijven. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Torrent Fals zeer op prijs stellen. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. Torrent Fals beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De gasten kunnen van een ruim aanbod van culinaire specialiteiten proeven dat aan de noden van alle reizigers voldoet. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hotel Sa Torre De Santa Eugenia
  Vanaf162€Per nacht

  Hotel Sa Torre De Santa Eugeniastars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maria -sencelles km. 7 - Kaart
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 153 reizigersbeoordelingen

  Deze luxueuze landelijke verblijfplaats verwelkomt u in Binissalem. De landelijke verblijfplaats bevindt zich op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 7. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 0 kilometer van de accommodatie. De reizigers beschikken op 7. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. De gasten verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 25. 0 kilometer van de haven. Deze accommodatie herbergt slechts 7 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Deze accommodatie werd heringericht in 2010. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van deze accommodatie wordt niet 24 uur per dag bemand. Dit etablissement beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Can Solé Petit Hotel
  Vanaf86€Per nacht

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hotel verwelkomt u in Binissalem. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. Het in 1810 gebouwde hotel werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2018. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. De receptie van Can Solé Petit Hotel is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Can Solé Petit Hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in Can Solé Petit Hotel. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in Can Solé Petit Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Binissalem

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op