Hotels Campos

Op de kaart opzoeken
 • Hotel Segles
  Vanaf96€Per nacht

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 96 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 96 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante landelijke hotel verwelkomt u in Campos area. Deze accommodatie herbergt slechts 8 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. De in 1551 gebouwde accommodatie werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2008. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Kleine huisdieren zijn toegestaan in Hotel Segles. Hotel Segles biedt een luchthaventransferdienst aan. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Es Revellar Art Resort
  Vanaf92€Per nacht

  Es Revellar Art Resortstars

  Campos, Mallorca , Cami des revellar km. 3,7 pol.4 parcela 74 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is alleen voor volwassenen en is gevestigd in Campos area. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De eetzaal nodigt wie in deze accommodatie verblijft uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Wie in deze accommodatie verblijft, kan in Es Revellar Art Resort proeven van smakelijke maaltijden. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Can Canals
  Vanaf158€Per nacht

  Can Canalsstars

  Campos, Mallorca , Carretera campos sa rapita s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 76 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 76 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante appartement ligt in Campos area. Het etablissement ligt op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 25. 0 kilometer van het appartement. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 3. 0 kilometer van het appartement. De gasten verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 0 kilometer van de haven. Het etablissement herbergt in totaal 46 slaapkamers. Can Canals onderging een renovatie in 2010. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Can Canals. De klanten zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in het etablissement zeer op prijs stellen. Can Canals kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Es Lloquet-The Secret Place
  Vanaf125€Per nacht

  Es Lloquet-The Secret Placestars

  Campos, Mallorca , Ctra. campos - sa rapita, km 5.5 s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 67 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 67 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Campos area. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 15. 0 kilometer van de accommodatie. Het hotel ligt op 4. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 21. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 25. 0 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 18 eenheden. Es Lloquet-The Secret Place onderging een renovatie in 2017. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie van Es Lloquet-The Secret Place is 24 uur per dag geopend. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Es Lloquet-The Secret Place. Grote huisdieren zijn toegestaan in deze accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Campos

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op