Hotels Campos

Op de kaart opzoeken
 • Hotel Segles
  Vanaf90€Per nacht

  Hotel Seglesstars

  Campos, Mallorca , Calle santanyi 4 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 95 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante landelijke hotel verwelkomt u in Campos area. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. Het in 1551 gebouwde etablissement werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2008. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit etablissement wordt niet 24 uur per dag bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Hotel Segles staat kleine huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Son Cosmet
  Vanaf140€Per nacht

  Son Cosmetstars

  Campos, Mallorca , Ctra. campos-sa ràpita km2 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 35 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Campos area. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De gasten verblijven op 2. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 12. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken binnen een straal van 2. 0 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 7. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 8. 0 kilometer van de haven. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd ondergebracht in een gebouw dat dateert uit 1560 maar werd volledig heringericht in 2000. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige services van Son Cosmet moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Sa Creu Nova Art Hotel & Spa
  Vanaf164€Per nacht

  Sa Creu Nova Art Hotel & Spastars

  Campos, Mallorca , Carrer nou 10 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 73 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 73 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel in Campos area is alleen toegankelijk voor volwassenen. De accommodatie bevindt zich op 10 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 13. 1 kilometer van het etablissement. Het etablissement bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. De reizigers verblijven op 31. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 38. 9 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 16 accommodatie-eenheden. Dit etablissement werd geconstrueerd in 2017. In Sa Creu Nova Art Hotel & Spa is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Reizigers kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Sa Creu Nova Art Hotel & Spa beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar wie in deze accommodatie verblijft mentaal en fysiek kan herbronnen. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Het etablissement beschikt over een entertainmentprogramma en vrijetijdsactiviteiten voor het gemak van de gasten. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Can Canals
  Vanaf158€Per nacht

  Can Canalsstars

  Campos, Mallorca , Carretera campos sa rapita s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 74 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 74 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele appartement verwelkomt u in Campos area. De accommodatie ligt op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 25. 0 kilometer van het appartement. De accommodatie ligt op 3. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het appartement ligt op 4. 0 kilometer van de haven. In totaal staan er 46 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Can Canals onderging een renovatie in 2010. Can Canals beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Can Canals wordt niet 24 uur per dag bemand. Can Canals beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Can Canals beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de reizigers mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Can Canals kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Es Revellar Art Resort
  Vanaf100€Per nacht

  Es Revellar Art Resortstars

  Campos, Mallorca , Cami des revellar km. 3,7 pol.4 parcela 74 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Campos area. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 1 slaapkamers zijn. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van Es Revellar Art Resort is 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Es Revellar Art Resort. Es Revellar Art Resort stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De reizigers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. De gasten kunnen genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal van het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Es Lloquet-The Secret Place
  Vanaf117€Per nacht

  Es Lloquet-The Secret Placestars

  Campos, Mallorca , Ctra. campos - sa rapita, km 5.5 s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 66 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Campos area. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 15. 0 kilometer van het hotel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 4. 0 kilometer van de accommodatie. De reizigers verblijven op 21. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 25. 0 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt in totaal 18 slaapkamers. Es Lloquet-The Secret Place onderging een renovatie in 2017. Wie in dit etablissement verblijft, kan op het internet surfen dankzij de gebruiksklare wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie is 24 uur per dag geopend. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Grote huisdieren zijn toegestaan in Es Lloquet-The Secret Place. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Campos

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op