Hotels Canyamel

Op de kaart opzoeken
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Vanaf94€Per nacht

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Kaart
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 259 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 259 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Canyamel. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 50 meter van het hotel. Er zijn 131 uitnodigende accommodatie-eenheden. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2004. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. Sommige kamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De klanten zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in de accommodatie. De beschikbare entertainmentopties zullen zeker indruk maken op alle reizigers. Voor de meest actieve gasten is er een uitgebreid sport- en activiteitenaanbod beschikbaar. Het is mogelijk dat voor sommige services van Canyamel Park Hotel & Spa moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Park Hyatt Mallorca
  Vanaf301€Per nacht

  Park Hyatt Mallorcastars

  Canyamel, Mallorca , Urb atalaya de canyamel, vial a 12 12 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 656 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 656 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gevestigd in Canyamel. Het hotel bevindt zich op 4. 8 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 690 meter van het etablissement. De reizigers beschikken binnen een straal van 1. 8 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 3 kilometer van het etablissement. De accommodatie herbergt in totaal 142 eenheden. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Hotel Pleta de Mar
  Vanaf357€Per nacht

  Hotel Pleta de Marstars

  Canyamel, Mallorca , Via de les cales - Kaart
   

  Dit gesofisticeerde hotel voor volwassenen bevindt zich in Canyamel. In totaal staan er 26 kamers ter beschikking van de gasten in Hotel Pleta de Mar. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De accommodatie beschikt over gezondheids- en welzijnsdiensten. Het is mogelijk dat voor sommige services van Hotel Pleta de Mar moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Melbeach Hotel & Spa
  Vanaf189€Per nacht

  Melbeach Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Costa i llobera s/n - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 107 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 107 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Canyamel is uitsluitend voor volwassenen. Het hotel ligt op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 2. 5 kilometer van het hotel. De reizigers beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 6. 0 kilometer van de haven. Er zijn 32 uitnodigende eenheden. Dit etablissement werd geconstrueerd in 2013. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Melbeach Hotel & Spa beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Helaas zijn er geen eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Alle gastenkamers in dit handicapvriendelijke etablissement zijn rolstoeltoegankelijk. Melbeach Hotel & Spa is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het hotel heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, beschikt over overheerlijke dineeropties in de omgeving. Wie even aan de dagelijkse routine wil ontsnappen kan gebruik maken van de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. De reizigers kunnen van een ruim aanbod van culinaire specialiteiten proeven dat aan de noden van alle reizigers voldoet. Melbeach Hotel & Spa biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Canyamel

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op