Hotels Marratxi

Op de kaart opzoeken
 • Casa Gran (Son Nebot)
  Vanaf250€Per nacht

  Casa Gran (Son Nebot)stars

  Marratxi, Mallorca , Cami vell de bunyola, km 4,7 - Kaart
   

  Dit charmante hotel ligt in Marratxi. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 1 accommodatie-eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Casa Gran (Son Nebot) beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Dit huisdiervriendelijke hotel staat huisdieren van alle maten toe. Deze accommodatie stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Cas Padrins (Son Nebot)
  Vanaf218€Per nacht

  Cas Padrins (Son Nebot)stars

  Marratxi, Mallorca , Cami vell de bunyola, km 4,7 - Kaart
   

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Marratxi. De accommodatie ligt op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt op 9. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 12. 3 kilometer van de accommodatie. De bezoekers beschikken binnen een straal van 1. 0 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 14. 0 kilometer van de luchthaven. In Cas Padrins (Son Nebot) is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Cas Padrins (Son Nebot) is niet 24 uur per dag geopend. Waarom brengt u uw viervoeter niet mee naar dit etablissement?Het hotel beschikt over een parking en een garage. Cas Padrins (Son Nebot) kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Casa Dels Regans (Son Nebot)
  Vanaf238€Per nacht

  Casa Dels Regans (Son Nebot)stars

  Marratxi, Mallorca , Cami vell de bunyola, km 4,7 - Kaart
   

  Dit charmante hotel bevindt zich in Marratxi. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is de hele dag geopend. Dit hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn welkom in deze accommodatie. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van Casa Dels Regans (Son Nebot) moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Marratxi

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op