Hotels Selva

Op de kaart opzoeken
 • New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels
  Vanaf144€Per nacht

  New Can Furios Hotel By Can Calco Hotelsstars

  Selva, Mallorca , Cami vell binibona 11 - Kaart
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 243 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 243 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor de homogemeenschap. Het bevindt zich in Selva. Gasten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 13 accommodatie-eenheden. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels werd geconstrueerd in 1860. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Dit kindvriendelijke etablissement is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele eenheden met bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. New Can Furios Hotel By Can Calco Hotels stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant. Het gevarieerde entertainmentaanbod in dit hotel garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Can Calco
  Vanaf93€Per nacht

  Can Calcostars

  Selva, Mallorca , C/ campanet 1 - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 52 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 52 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze landelijke hotel is gevestigd in Selva. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Can Calco beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotel
  Vanaf152€Per nacht

  S´Hort de Cas Missèr Boutique Hotelstars

  Selva, Mallorca , Camí de diumenges 2 - Kaart
   

  Deze mooie landelijke verblijfplaats is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Selva. De gasten beschikken binnen een straal van 240 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 41. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 35. 0 kilometer van de haven. Deze gezellige accommodatie staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 8 kamers zijn. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen gastenkamers waar wie in deze accommodatie verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen weer op krachten komen na een lange werkdag of toeristische uitstap met een overheerlijke maaltijd in één van de dineergelegenheden van het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Selva

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op