Hotels Beyoglu

Op de kaart opzoeken
 • GALATAHAN HOTEL
  Vanaf41€Per nacht

  GALATAHAN HOTELstars

  Beyoglu, Istanboel , Bankalar caddesi 22 - Kaart
   

  Deze mooie logies en ontbijt (B&B) bevindt zich in Beyoglu. In de 42 uitnodigende eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Dit etablissement werd heringericht in 2019. De klanten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. De receptie van GALATAHAN HOTEL is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen gastenkamers waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. GALATAHAN HOTEL kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mayla Golden Horn
  Vanaf180€Per nacht

  Mayla Golden Hornstars

  Beyoglu, Istanboel , Imrahor cad. no: 16 - Kaart
   

  Dit charmante hotel bevindt zich in Beyoglu. In totaal staan er 50 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. Mayla Golden Horn is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Mayla Golden Horn stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in het etablissement zeer op prijs stellen. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • NEW GALATA ISTANBUL HOTELS
  Vanaf14€Per nacht

  NEW GALATA ISTANBUL HOTELSstars

  Beyoglu, Istanboel , Emekyemez mah. gümüsgerdan sok. no:4/1 4/1 - Kaart
   

  Dit charmante hotel is gelegen in Beyoglu. NEW GALATA İSTANBUL HOTELS staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 slaapkamers zijn. Dit etablissement werd gebouwd in 2019. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Sommige slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Stay Inn Taksim Hostel
  Vanaf20€Per nacht

  Stay Inn Taksim Hostelstars

  Beyoglu, Istanboel , Kamer hatun mahallesi,balik sokak 7 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hostel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Beyoglu. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 11 eenheden. Deze accommodatie werd heringericht in 2018. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Stay Inn Taksim Hostel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • MAYER CATIKKAS HOTEL
  Vanaf9.999€Per nacht

  MAYER CATIKKAS HOTELstars

  Beyoglu, Istanboel , Kamer hatun mahallesi agaccilegi sokak 5 - Kaart
   

  Dit eenvoudige hotel is gevestigd in Beyoglu.

  Meer bekijken
 • ISTANBERRY - BERRY LIFE APARTS
  Vanaf999€Per nacht

  ISTANBERRY - BERRY LIFE APARTSstars

  Beyoglu, Istanboel , Ömer hayyam caddesi no 26 beyoglu 26 - Kaart
   

  Istanberry - Berry Life Aparts is an historical building and renovated in 2014. We kept all the soul of history while making our renovation. You can see our doors are 80 years old. Also, we invested for the security to make our building stronger against earthquake which is a very big plus in Istanbul. We have outside building security cameras and also all our apartments have alarm system on the doors. Our reception office is open 24 hours. Our building do not have place to add elevator but our staff will be happy to help you carrying your luggage with pleasure.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Beyoglu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op