Hotels Beyoglu

Op de kaart opzoeken
 • Georges Hotel Galata
  Vanaf137€Per nacht

  Georges Hotel Galatastars

  Beyoglu, Istanboel , Serdar-i ekrem galata 24 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 577 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 577 reizigersbeoordelingen

  Located a few metres from Galata Tower and a five minute walk from Istiklal Street, this stylish hotel is surrounded by shops, restaurants and bars in a chic and trendy neighbourhood. The major sight-seeing attractions at Sultanahmet are 2.5 km away and can be reached on foot by crossing the Galata Bridge or public transport is also available.

  Meer bekijken
 • Murano Hotel
  Vanaf36€Per nacht

  Murano Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Mesrutiyet caddesi caddesi no:2 beyoglu - Kaart
   

  Dit mooie hotel bevindt zich in Beyoglu. Het hotel bevindt zich op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1000 meter van de accommodatie. De accommodatie ligt op 800 meter lopen van de haven. In totaal staan er 17 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Murano Hotel. Murano Hotel werd geconstrueerd in 1. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Tomtom Suites
  Vanaf155€Per nacht

  Tomtom Suitesstars

  Beyoglu, Istanboel , Bogazkesen caddesi tomtom kaptan sokak.beyoglu - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel in Beyoglu is speciaal ontworpen voor de homogemeenschap. In totaal staan er 20 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Dit kindvriendelijke etablissement is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met bedjes voor kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de verschillende cateringdiensten van Tomtom Suites zelf ontdekken. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Stay Inn Taksim Hostel
  Vanaf42€Per nacht

  Stay Inn Taksim Hostelstars

  Beyoglu, Istanboel , Kamer hatun mahallesi,balik sokak 7 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hostel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Beyoglu. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 11 eenheden. Deze accommodatie werd heringericht in 2018. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Stay Inn Taksim Hostel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Galata Times Boutique Hotel
  Vanaf75€Per nacht

  Galata Times Boutique Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Evliya çelebi mah, mesrutiyet cd. no:106 beyoglu - Kaart
   

  Dit mooie boetiekhotel in Beyoglu is uitsluitend voor volwassenen. In de 27 uitnodigende slaapkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Het bouwjaar van dit etablissement is 2019. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Galata Times Boutique Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in deze accommodatie zeer op prijs stellen. Galata Times Boutique Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Beyoglu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op