Hotels Beyoglu

Op de kaart opzoeken
 • Vavien Hotel
  Vanaf30€Per nacht

  Vavien Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Arap cami mahallesi, aylak sokak, no:5 5 - Kaart
   

  Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een restaurant, een koffiehuis, een bar, een transferservice en roomservice. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Kamers De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een tweepersoonsbed zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. Tot een van de faciliteiten op alle kamers behoort een minibar. Een internettoegang, een televisie en wifi ronden het voorzieningenaanbod af. Comfort in de badkamer biedt een douche. Verder is een haardroger aanwezig. Voor gezinnen met kinderen zijn speciale gezinskamers beschikbaar. Eten en drinken Er kan ontbijt worden gekozen.

  Meer bekijken
 • New Pera Hotel
  Vanaf27€Per nacht

  New Pera Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Huseyinaga mah topcekenler sokak no 3 taksim 3 3 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie boetiekhotel is alleen voor volwassenen en is gevestigd in Beyoglu. Wie in New Pera Hotel verblijft, kan genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 8 kamers. Het etablissement beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamers. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Kleine huisdieren zijn toegestaan. New Pera Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Gasten die in New Pera Hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. New Pera Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Momento Hotel Golden Horn
  Vanaf60€Per nacht

  Momento Hotel Golden Hornstars

  Beyoglu, Istanboel , Arap cami mah. tersane cad. 24 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 27 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 27 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele boetiekhotel bevindt zich in Beyoglu. Het boetiekhotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken binnen een straal van 20 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement bestaat uit 35 kamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Momento Hotel Golden Horn. Alle badkamers in deze accommodatie zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Momento Hotel Golden Horn. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service.

  Meer bekijken
 • Mukarnas Pera Hotel
  Vanaf50€Per nacht

  Mukarnas Pera Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Katip mustafa celebi mah. ipek sk. taksim be 6 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 34 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Beyoglu. In totaal staan er 32 eenheden ter beschikking van de gasten in Mukarnas Pera Hotel. Dit etablissement werd gebouwd in 2018. Het hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Mukarnas Pera Hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Karakoy Rooms
  Vanaf59€Per nacht

  Karakoy Roomsstars

  Beyoglu, Istanboel , Kkemankes caddesi galata sarap iskelesi sokak 10 10 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel in Beyoglu is uitsluitend voor volwassenen. Het etablissement ligt op 200 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Vanuit het etablissement zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De bezoekers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 100 meter lopen van de haven. Wie in dit etablissement verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 12 accommodatie-eenheden. De in 1830 gebouwde accommodatie werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2011. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Karakoy Rooms is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in Karakoy Rooms. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Karakoy Rooms zeer op prijs stellen. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Titanic Down Town Beyoglu
  Vanaf88€Per nacht

  Titanic Down Town Beyoglustars

  Beyoglu, Istanboel , Haci ahmet mah kurtulus deresi cad 21 - Kaart
  1,7/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit luxueuze hotel ligt in Beyoglu. Er zijn 264 uitnodigende accommodatie-eenheden. Dit hotel werd gebouwd in 2018. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Titanic Down Town Beyoğlu is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Titanic Down Town Beyoğlu stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Titanic Down Town Beyoğlu begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Alleen kleine huisdieren zijn toegestaan in dit etablissement. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Titanic Down Town Beyoğlu. Dit etablissement beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de klanten in alle opzichten te garanderen. Titanic Down Town Beyoğlu is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Walton Taksim Pera
  Vanaf56€Per nacht

  Walton Taksim Perastars

  Beyoglu, Istanboel , Kamer hatun mah.hamalbasi cad. 28 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel is homovriendelijk en is gevestigd in Beyoglu. Het etablissement herbergt 20 gezellige eenheden. De gasten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. De receptie van Walton Taksim Pera is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Babu House
  Vanaf25€Per nacht

  Babu Housestars

  Beyoglu, Istanboel , Hüseyinaga mahallesi, halas sk. no 26 26 - Kaart
   

  Dit charmante hotel bevindt zich in Beyoglu. De accommodatie bevindt zich op 700 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers kunnen in Babu House genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 9 kamers. Babu House beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie van Babu House is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen eenheden waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Huisdieren zijn niet welkom. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Babu House kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • T-Loft Residence
  Vanaf54€Per nacht

  T-Loft Residencestars

  Beyoglu, Istanboel , Sehit muhtar mah.turan cad. 28 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel is gevestigd in Beyoglu. Dit hotel herbergt slechts 7 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Het hotel werd gebouwd in 5. T-Loft Residence is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle kamers in T-Loft Residence zijn rolstoeltoegankelijk. De accommodatie staat alleen kleine huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in T-Loft Residence. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Molton Kabatas Hotel
  Vanaf34€Per nacht

  Molton Kabatas Hotelstars

  Beyoglu, Istanboel , Ömer avni mh., molla bayiri sk 12 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 39 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 39 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Beyoglu. Gasten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 11 slaapkamers. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie is de hele dag geopend. De bezoekers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun gastenkamers beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Molton Kabatas Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  17  Hotels in Beyoglu
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Beyoglu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op