Hotels Beyoglu

Op de kaart opzoeken
 • Stay Inn Taksim Hostel
  Vanaf39€Per nacht

  Stay Inn Taksim Hostelstars

  Beyoglu, Istanboel , Kamer hatun mahallesi,balik sokak 7 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hostel is exclusief ontworpen voor volwassenen en ligt in Beyoglu. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 11 eenheden. Deze accommodatie werd heringericht in 2018. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Stay Inn Taksim Hostel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Triada Hotel Karakoy
  Vanaf66€Per nacht

  Triada Hotel Karakoystars

  Beyoglu, Istanboel , Kemankes karamustafa pasa, kara mustafa no: 6 - Kaart
   

  Dit mooie hotel is gelegen in Beyoglu. Er zijn in totaal 33 accommodatie-eenheden in Triada Hotel Karakoy. Triada Hotel Karakoy beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.

  Meer bekijken
 • Mayla Golden Horn
  Vanaf54€Per nacht

  Mayla Golden Hornstars

  Beyoglu, Istanboel , Imrahor cad. no: 16 - Kaart
   

  Dit charmante hotel bevindt zich in Beyoglu. In totaal staan er 50 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de gastenkamers. De receptie is de hele dag geopend. Mayla Golden Horn is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Mayla Golden Horn stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in het etablissement zeer op prijs stellen. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Deze accommodatie beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Beyoglu

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op