Hotels Sultanahmet

Op de kaart opzoeken
 • Artika Hotel
  Vanaf38€Per nacht

  Artika Hotelstars

  Sultanahmet, Istanboel , Binbirdirek mh göktas sk. no 6 6 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 10 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 10 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Sultanahmet is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het etablissement ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 800 meter van de haven. Artika Hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 15 eenheden zijn. Er is overal in het hotel wifi. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Artika Hotel beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Artika Hotel zeer op prijs stellen. Artika Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Artika Hotel is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Deluxe Newport Hotel
  Vanaf34€Per nacht

  Deluxe Newport Hotelstars

  Sultanahmet, Istanboel , Emin sinan mahallesi gedikpasa cami sok 46 48 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 48 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 48 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Sultanahmet is een goede keuze voor homo’s. De accommodatie ligt op 50 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De gasten beschikken binnen een straal van 50 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 500 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 17. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 500 meter van de haven. Het etablissement bestaat uit 24 eenheden. In het hotel is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Helaas zijn er geen kamers waar klanten om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deluxe Newport Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement. Deluxe Newport Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Florenta hotel
  Vanaf47€Per nacht

  Florenta hotelstars

  Sultanahmet, Istanboel , Molla fenari mahallesi selvili mescid sokak no 16 16 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 77 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 77 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Sultanahmet. Er zijn in totaal 34 eenheden. Dit etablissement werd opgefrist in 2017. Florenta hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Florenta hotel is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Huisdieren zijn niet welkom.

  Meer bekijken
 • Ararat Hotel
  Vanaf31€Per nacht

  Ararat Hotelstars

  Sultanahmet, Istanboel , Sultan ahmet mahallesi, torun sk. no:3 3 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 109 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 109 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gelegen in Sultanahmet. Ararat Hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 11 accommodatie-eenheden zijn. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Helaas zijn er geen slaapkamers waar reizigers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Gasten die in Ararat Hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De bezoekers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • RAMADA PLAZA ISTANBUL ASIA AIRPORT
  Vanaf120€Per nacht

  RAMADA PLAZA ISTANBUL ASIA AIRPORTstars

  Sultanahmet, Istanboel , Sekerpinar mah. muhsin - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Sultanahmet. De klanten verblijven op 8. 8 kilometer van de luchthaven. RAMADA PLAZA ISTANBUL ASIA AIRPORT herbergt in totaal 184 gastenkamers. De bezoekers kunnen niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet in de openbare ruimtes. De receptie van RAMADA PLAZA ISTANBUL ASIA AIRPORT is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in RAMADA PLAZA ISTANBUL ASIA AIRPORT. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Sultanahmet

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op