Hotels Taksim

Op de kaart opzoeken
 • Ferman Pera Hotel Beyoglu
  Vanaf60€Per nacht

  Ferman Pera Hotel Beyoglustars

  Taksim, Istanboel , Katip celebi mahallesi tel sokak 4 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel in Taksim is alleen toegankelijk voor volwassenen. Er zijn 36 uitnodigende gastenkamers. Dit hotel werd opgericht in 2019. Er is overal in het hotel wifi. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Ferman Pera Hotel Beyoglu beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar wie in dit etablissement verblijft mentaal en fysiek kan herbronnen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is deze accommodatie een perfecte plaats voor zakenreizigers. Ferman Pera Hotel Beyoglu kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • TAKSIM ISTIKLAL SUITES
  Vanaf34€Per nacht

  TAKSIM ISTIKLAL SUITESstarsGreenProgram Icon

  Taksim, Istanboel , Sehitmuhtar mah imam adnan sk no 15 15 - Kaart
   

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Taksim. Dit gezellige hotel staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 gastenkamers zijn. TAKSIM ISTIKLAL SUITES beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. TAKSIM ISTIKLAL SUITES is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Gasten die in dit hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Borancik Suites
  Vanaf59€Per nacht

  Borancik Suitesstars

  Taksim, Istanboel , Kocatepe mah. feridiye cad. no:50 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel ligt in Taksim. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 accommodatie-eenheden. Borancik Suites onderging een renovatie in 2018. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Borancik Suites is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Borancik Suites stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het is mogelijk dat voor sommige services van Borancik Suites moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Madame Roza
  Vanaf45€Per nacht

  Madame Rozastars

  Taksim, Istanboel , Katip mustafa celebi no:14 - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Taksim. Madame Roza herbergt in totaal 20 accommodatie-eenheden. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Madame Roza beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten die in Madame Roza verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • NOVA PLAZA PERA
  Vanaf100€Per nacht

  NOVA PLAZA PERAstars

  Taksim, Istanboel , Catma mescit, hayratci sokak, 1 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Taksim. Het etablissement herbergt 75 gezellige kamers. NOVA PLAZA PERA werd geconstrueerd in 1. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Sommige eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kinderen. NOVA PLAZA PERA is handicapvriendelijk en alle openbare ruimtes en badkamers zijn er toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met beperkte mobiliteit. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie.

  Meer bekijken
 • Lime Garden Hotel
  Vanaf20€Per nacht

  Lime Garden Hotelstars

  Taksim, Istanboel , Istiklal caddesi sokak 4 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Taksim. Dit etablissement herbergt slechts 13 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Wie in deze accommodatie verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Klanten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Lime Garden Hotel is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Sheriff Residence
  Vanaf50€Per nacht

  Sheriff Residencestars

  Taksim, Istanboel , Kocatepe mah feridiye cad cambazoglu sok - Kaart
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Deze eenvoudige verblijfplaats is gevestigd in Taksim. In de 25 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Sheriff Residence is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Sheriff Residence is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in Sheriff Residence verblijven. Het beschikt over enkele handicapvriendelijke slaapkamers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Sheriff Residence stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking.

  Meer bekijken
 • Burj Al Istanbul
  Vanaf72€Per nacht

  Burj Al Istanbulstars

  Taksim, Istanboel , Kuloglu mah. fuat uzkinay sok. no 2 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit comfortabele hotel ligt in Taksim. Er zijn 40 uitnodigende accommodatie-eenheden. Het hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie is de hele dag geopend. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Burj Al Istanbul begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Burj Al Istanbul is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige services van Burj Al Istanbul moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • New Taksim Hotel
  Vanaf28€Per nacht

  New Taksim Hotelstars

  Taksim, Istanboel , Bedrettin mah. havuz sok. no:23 no:23 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Taksim. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. New Taksim Hotel herbergt in totaal 20 accommodatie-eenheden. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige services van New Taksim Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Ardilas Residence
  Vanaf80€Per nacht

  Ardilas Residencestars

  Taksim, Istanboel , Sehit muhtar mah bekar sok no:19 beyoglu - Kaart
   

  Dit eenvoudige aparthotel bevindt zich in Taksim. Ardilas Residence staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 kamers zijn. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Ardilas Residence beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Ardilas Residence biedt verschillende dineerervaringen aan. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  11  Hotels in Taksim
Pagina  1  van  2
 

Populairste hotels - Taksim

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op