Hotels Taksim

Op de kaart opzoeken
 • Ferman Pera Hotel Beyoglu
  Vanaf61€Per nacht

  Ferman Pera Hotel Beyoglustars

  Taksim, Istanboel , Katip celebi mahallesi tel sokak 4 - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel in Taksim is alleen toegankelijk voor volwassenen. Er zijn 36 uitnodigende gastenkamers. Dit hotel werd opgericht in 2019. Er is overal in het hotel wifi. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Huisdieren zijn niet welkom. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Ferman Pera Hotel Beyoglu beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar wie in dit etablissement verblijft mentaal en fysiek kan herbronnen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is deze accommodatie een perfecte plaats voor zakenreizigers. Ferman Pera Hotel Beyoglu kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Borancik Suites
  Vanaf48€Per nacht

  Borancik Suitesstars

  Taksim, Istanboel , Kocatepe mah. feridiye cad. no:50 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel ligt in Taksim. Klanten kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 accommodatie-eenheden. Borancik Suites onderging een renovatie in 2018. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Borancik Suites is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Borancik Suites stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Het is mogelijk dat voor sommige services van Borancik Suites moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Sheriff Residence
  Vanaf38€Per nacht

  Sheriff Residencestars

  Taksim, Istanboel , Kocatepe mah feridiye cad cambazoglu sok - Kaart
   

  Deze gezellige verblijfplaats bevindt zich in Taksim. In de 25 uitnodigende eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Sheriff Residence is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor kleine kinderen. Sheriff Residence wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Dit etablissement beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • Ardilas Residence
  Vanaf71€Per nacht

  Ardilas Residencestars

  Taksim, Istanboel , Sehit muhtar mah bekar sok no:19 beyoglu - Kaart
   

  Dit eenvoudige aparthotel bevindt zich in Taksim. Ardilas Residence staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 kamers zijn. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Ardilas Residence beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. Ardilas Residence biedt verschillende dineerervaringen aan. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • New Taksim Hotel
  Vanaf44€Per nacht

  New Taksim Hotelstars

  Taksim, Istanboel , Bedrettin mah. havuz sok. no:23 no:23 - Kaart
   

  Dit pretentieloze hotel is gelegen in Taksim. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. Het hotel bevindt zich vlakbij de belangrijkste openbare transportverbindingen. New Taksim Hotel herbergt in totaal 20 accommodatie-eenheden. De gemeenschappelijke ruimtes van het etablissement beschikken over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Er is parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige services van New Taksim Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Taksim

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op