Hotels dichtbij Galatabrug

Op de kaart opzoeken
Hotels in Galatabrug

GalatabrugVanaf  15€

Aanbevolen hotels dicht bij Galatabrug

 • Momento Hotel Golden Horn
  Vanaf60€Per nacht

  Momento Hotel Golden Hornstars

  Beyoglu, Istanboel , Arap cami mah. tersane cad. 24 - Kaart
  Op 0.32 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 27 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 27 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele boetiekhotel bevindt zich in Beyoglu. Het boetiekhotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers beschikken binnen een straal van 20 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement bestaat uit 35 kamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Momento Hotel Golden Horn. Alle badkamers in deze accommodatie zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in Momento Hotel Golden Horn. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service.

  Meer bekijken
 • Nordstern Hotel Galata
  Vanaf59€Per nacht

  Nordstern Hotel Galatastars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Arap camii mah.tersane cad. kar0akoy mey.beyoglu 5 - Kaart
  Op 0.32 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 104 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 104 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie boetiekhotel is homovriendelijk en is gevestigd in Old City. In totaal staan er 18 slaapkamers ter beschikking van de gasten in Nordstern Hotel Galata. Dit etablissement werd ondergebracht in een gebouw dat dateert uit 1880 maar werd volledig heringericht in 2015. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Klanten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieWie in dit etablissement verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn gastenkamer beschikken. Huisdieren zijn niet welkom. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. Aangezien dit etablissement over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is het ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. Dit etablissement biedt verschillende dineerervaringen aan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Wings Hotel Istanbul
  Vanaf117€Per nacht

  The Wings Hotel Istanbulstars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Karakoy kemankes mh .gumruk sok. 20 - Kaart
  Op 0.32 km van Galatabrug
   

  Dit comfortabele boetiekhotel bevindt zich in Old City. Het etablissement bestaat uit 20 slaapkamers. The Wings Hotel Istanbul werd geconstrueerd in 2018. The Wings Hotel Istanbul is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Wings Hotel Istanbul stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. The Wings Hotel Istanbul wil voorzien in de speciale noden van de bezoekers en beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke gastenkamers. De accommodatie staat alleen kleine huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De bezoekers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De gasten kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Alpek Hotel
  Vanaf500€Per nacht

  Alpek Hotelstars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Hobyar mahallesi arpacilar cad. 6 - Kaart
  Op 0.37 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 74 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 74 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel is gevestigd in Old City. In totaal staan er 30 eenheden ter beschikking van de gasten. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Alpek Hotel beschikbare internetverbinding. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Alle gastenkamers in deze handicapvriendelijke accommodatie zijn rolstoeltoegankelijk. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Alpek Hotel. De reizigers kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit etablissement aan de noden van alle gasten voldoen. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Galata La Bella
  Vanaf43€Per nacht

  Galata La Bellastars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Arapcamii mah.erguvan sk. 1 - Kaart
  Op 0.4 km van Galatabrug
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 318 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 318 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele boetiekhotel bevindt zich in Old City. Het boetiekhotel bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Er zijn in totaal 27 slaapkamers in Galata La Bella. Dit etablissement werd gebouwd in 2011. Galata La Bella is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan de verschillende cateringdiensten zelf ontdekken. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Manesol Boutique Galata
  Vanaf32€Per nacht

  Manesol Boutique Galatastars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Arapcami mah.bankalar cad. billur sok. karakoy 1/a - Kaart
  Op 0.41 km van Galatabrug
  3,4/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante boetiekhotel is gelegen in Old City. Het etablissement bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het boetiekhotel. De gasten beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement beschikt in totaal over 73 behaaglijke gastenkamers. Manesol Boutique Galata werd gebouwd in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is de hele dag geopend. Dit etablissement is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele accommodatie-eenheden met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Er is parkeerruimte. Gasten die in dit etablissement verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Manesol Boutique Galata is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van smaakvolle maaltijden in de eetzaal. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The House Hotel Karakoy
  Vanaf132€Per nacht

  The House Hotel Karakoystars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Emekyemez mah. bankalar cad. 5 - Kaart
  Op 0.41 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 854 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 854 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie boetiekhotel is gelegen in Old City. Het boetiekhotel ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. Vanuit het boetiekhotel zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De bezoekers verblijven op 13. 6 kilometer van de luchthaven. The House Hotel Karakoy herbergt in totaal 63 accommodatie-eenheden. The House Hotel Karakoy werd geconstrueerd in 2014. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The House Hotel Karakoy. Wie in deze accommodatie verblijft, moet zijn kleine huisdieren niet achterlaten tijdens zijn verblijf in The House Hotel Karakoy. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in The House Hotel Karakoy. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de gezondheids- en welzijnsdiensten zeer op prijs stellen. De eetzaal nodigt de bezoekers uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Ada Karakoy Hotel
  Vanaf56€Per nacht

  Ada Karakoy Hotelstars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Kemankes karamustafapasha mh.gumruk sok. karakoy 18 - Kaart
  Op 0.43 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 272 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 272 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie boetiekhotel bevindt zich in Old City. De accommodatie bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt 1. 5 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten beschikken binnen een straal van 110 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 450 meter lopen van de haven. In totaal staan er 25 slaapkamers ter beschikking van de gasten. Het gebouw dateert uit 1900 maar werd helemaal heringericht in 2014. Ada Karakoy Hotel beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de slaapkamer. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. De gasten zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Peninsula Galata Boutique Hotel
  Vanaf46€Per nacht

  Peninsula Galata Boutique Hotelstars

  Istanboel oude stad, Istanboel , Necatibey caddesi aynali lokanta sokak 6 - Kaart
  Op 0.44 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie boetiekhotel ligt in Old City. Het etablissement bevindt zich op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Er zijn in totaal 31 kamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2012. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Peninsula Galata Boutique Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Alle kamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Galata Istanbul Hotel Mgallery by Sofitel
  Vanaf78€Per nacht

  The Galata Istanbul Hotel Mgallery by Sofitelstars

  Istanboel nieuwe stad, Istanboel , Arapcami mahallesi bankalar caddesi no: 21 beyoglu - Kaart
  Op 0.44 km van Galatabrug
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 103 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 103 reizigersbeoordelingen

  Bezoek Istanboel waar de mystieke Gouden Hoorn de Bosporus ontmoet en trek u terug, in de trendy wijk van Istanboel. The Galata Istanbul hotel MGallery by Sofitel is de perfecte keuze voor zakenreizigers of een luxe verblijf in Istanboel. Het hotel biedt 83 verschillende kamers en suites, een restaurant en een Turkse hamam.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  535  Hotels in Galatabrug
Pagina  1  van  54
 

Hotels dichtbij  Galatabrug

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews

 • Centrum Hotel
  Centrum Hotel
  4,3/5
  Waardering van klantenvan  1 Meningen

  Ligging is heel goed, tramstation is heel dichtbij. ontbijt is goed. prijs/kwaliteit is echt goed Er wordt dagelijks schoongemaakt.

  Onder
  Klant van Hotelopia, 29/08/2016

  Vanaf42€Meer bekijken

 • Promise
  Promise
  4,0/5
  Waardering van klantenvan  1 Meningen

  ondanks dat de reservering via hotelopia niet binnen was gekomen bij het hotel, konden wij een kamer krijgen en is de eigenaar de volgende dag voor ons op zoek gegaan naar een gelijkwaardige hotel in ...

  Anoniem
  Klant van Hotelopia, 27/06/2014

  Vanaf21€Meer bekijken

 • Agan
  Agan
  4,4/5
  Waardering van klantenvan  7 Meningen

  Hotel aan een rustige zijweg. Centraal gelegen, dichtbij toeristische bezienswaardigheden. Vanuit de wijk waar zich het hotel bevindt, kun je met de tram, bus en boot gemakkelijk al kanten op. Goede p ...

  PamukPrenses
  Klant van Hotelopia, 17/01/2011

  Vanaf29€Meer bekijken