Hotels Sandford

Op de kaart opzoeken
 • Quality Inn & Suites Winter Park Village Area
  Vanaf79€Per nacht
   

  Dit charmante hotel bevindt zich in Sandford. De accommodatie beschikt in totaal over 200 behaaglijke eenheden. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van Quality Inn & Suites Winter Park Village Area is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Quality Inn & Suites Winter Park Village Area stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Quality Inn & Suites Winter Park Village Area. Er is parkeerruimte in Quality Inn & Suites Winter Park Village Area. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Het is mogelijk dat voor sommige services van Quality Inn & Suites Winter Park Village Area moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Comfort Inn & Suites Sanford
  Vanaf136€Per nacht

  Comfort Inn & Suites Sanfordstars

  Sandford, Orlando - FL , 590 ava court 590 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 432 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 432 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Sandford. Er zijn in totaal 107 gastenkamers in Comfort Inn & Suites Sanford. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Comfort Inn & Suites Sanford is geen huisdiervriendelijk etablissement. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel
  Vanaf126€Per nacht

  BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotelstars

  Sandford, Orlando - FL , S. orlando dr (us17-92) 3401 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 85 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 85 reizigersbeoordelingen

  Dit eenvoudige hotel is gelegen in Sandford. In totaal staan er 35 slaapkamers ter beschikking van de gasten in BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel. BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Wie zijn huisdieren niet thuis wil laten, mag ze meebrengen. Er is parkeerruimte in BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel. BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Sandford

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op