Hotels Sandford

Op de kaart opzoeken
 • BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel
  Vanaf112€Per nacht

  BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotelstars

  Sandford, Orlando - FL , S. orlando dr (us17-92) 3401 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 117 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hotel bevindt zich in Sandford. In de 35 uitnodigende kamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. De bezoekers zullen bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. De receptie van BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Dierenliefhebbers zullen zeker van hun verblijf in deze accommodatie genieten. Het is huisdiervriendelijk. BEST WESTERN PLUS Sanford Airport/Lake Mary Hotel stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Comfort Inn & Suites Sanford
  Vanaf122€Per nacht

  Comfort Inn & Suites Sanfordstars

  Sandford, Orlando - FL , 590 ava court 590 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 457 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 457 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel bevindt zich in Sandford. De accommodatie herbergt 107 gezellige kamers. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Comfort Inn & Suites Sanford kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Quality Inn & Suites Winter Park Village Area
  Vanaf98€Per nacht
   

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Sandford. Quality Inn & Suites Winter Park Village Area herbergt in totaal 200 accommodatie-eenheden. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Quality Inn & Suites Winter Park Village Area zeer op prijs stellen. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Sandford

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op