Hotels Battersea

Op de kaart opzoeken
 • Rafayel Hotel And Spa
  Vanaf165€Per nacht

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, Londen , 34 lombard road - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen

  Dit luxueuze hotel verwelkomt u in Battersea. De gasten verblijven op 19. 1 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 65 kamers. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit hotel. Gasten moeten hun kleine huisdieren niet achterlaten tijdens hun verblijf in Rafayel Hotel And Spa. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Rafayel Hotel And Spa zeer op prijs stellen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Publove The Crown
  Vanaf34€Per nacht

  Publove The Crownstars

  Battersea, Londen , Lavender hill 102 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 260 reizigersbeoordelingen

  Dit pretentieloze hostel voor volwassenen bevindt zich in Battersea. Het etablissement bevindt zich op 800 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het hostel. Het hostel ligt op 7. 0 kilometer van de pistes. De bezoekers beschikken binnen een straal van 1 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hostel ligt op 8. 6 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 22. 2 kilometer van de luchthaven. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Publove The Crown. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • So Park
  Vanaf101€Per nacht

  So Parkstars

  Battersea, Londen , Battersea park road 140 - Kaart
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 40 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 306 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 306 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Battersea. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De klanten beschikken binnen een straal van 10 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 200 meter van de luchthaven. In totaal staan er 37 gastenkamers ter beschikking van de gasten. Dit hotel werd geconstrueerd in 2012. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in dit etablissement. Deze accommodatie begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke accommodatie-eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De klanten kunnen gebruik maken van de parkeerruimte.

  Meer bekijken
 • Crowne Plaza London-Battersea(Previously Verta)
  Vanaf168€Per nacht
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 12 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1610 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1610 reizigersbeoordelingen

  The hotel is situated at London's Vertical Gateway, next to The London Heliport, Battersea. The Verta Hotel is a 10 min (1.3 km) walk to Clapham Junction Rail Station.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Battersea

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op