Hotels Finsbury Park

Op de kaart opzoeken
 • Best Western London Highbury
  Vanaf153€Per nacht

  Best Western London Highburystars

  Finsbury Park, Londen , Seven sisters road 372-374 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 576 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 576 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Finsbury Park. Het etablissement ligt op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De accommodatie herbergt in totaal 44 eenheden. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2011. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Best Western London Highbury beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Best Western London Highbury. Dit etablissement is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren.

  Meer bekijken
 • United Lodge Hotel
  Vanaf86€Per nacht

  United Lodge Hotelstars

  Finsbury Park, Londen , 368-370 green lanes - Kaart
   

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Finsbury Park. Er zijn in totaal 25 gastenkamers. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie van United Lodge Hotel is 24 uur per dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Dit hotel staat geen huisdieren toe. United Lodge Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. United Lodge Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • London Shelton Hotel
  Vanaf85€Per nacht

  London Shelton Hotelstars

  Finsbury Park, Londen , Wightman road 60-62 60-62 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 178 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 178 reizigersbeoordelingen

  Dit gezellige hotel is gelegen in Finsbury Park. Bezoekers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 eenheden. De receptie is overdag niet geopend. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Finsbury Park

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op