Hotels Tower Bridge

Op de kaart opzoeken
 • Doubletree by Hilton Tower of London Hotel
  Vanaf165€Per nacht
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 36 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 6707 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 6707 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Tower Bridge. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1000 meter van de accommodatie. Vanuit het hotel zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De reizigers verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 582 slaapkamers ter beschikking van de gasten in Doubletree by Hilton Tower of London Hotel. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van Doubletree by Hilton Tower of London Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Doubletree by Hilton Tower of London Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Doubletree by Hilton Tower of London Hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Wie met de auto aankomt, kan zijn voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een milieuvriendelijke omgeving. De bezoekers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. Het etablissement beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De gasten kunnen in de accommodatie proeven van smakelijke maaltijden.

  Meer bekijken
 • Storm Apartments
  Vanaf130€Per nacht

  Storm Apartmentsstars

  Tower Bridge, Londen , Check in: 6 union street - Kaart
   

  Dit comfortabele hotel ligt in Tower Bridge. Storm Apartments herbergt in totaal 20 accommodatie-eenheden. Er is overal in het hotel wifi. De receptie is niet 24 uur per dag geopend. Helaas zijn er geen kamers waar wie in dit etablissement verblijft om een kinderbedje voor de allerkleinsten kan vragen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Native Monument
  Vanaf214€Per nacht

  Native Monumentstars

  Tower Bridge, Londen , Lovat lane 13-15 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 194 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 194 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante appartement verwelkomt u in Tower Bridge. Het etablissement bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. In totaal staan er 41 kamers ter beschikking van de gasten. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Native Monument beschikbare internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 
[x]
 

Populairste hotels - Tower Bridge

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op