Hotels Dubai

Op de kaart opzoeken
 • Omega Hotel Dubai
  Vanaf29€Per nacht

  Omega Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al mankhool road, burdubai - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 92 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 92 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Dubai. Het hotel ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het hotel ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het hotel. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 7. 0 kilometer van het hotel. De bezoekers verblijven op 10. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 238 eenheden ter beschikking van de gasten in Omega Hotel Dubai. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2017 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Daarenboven is er ter plaatse draadloos internet beschikbaar. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle gastenkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle badkamers in Omega Hotel Dubai zijn handicapvriendelijk. Omega Hotel Dubai is geen huisdiervriendelijk etablissement. Deze accommodatie beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Omega Hotel Dubai beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De bezoekers kunnen weer op krachten komen met een overheerlijk gerecht in één van de gastronomische gelegenheden. De eetzaal nodigt de bezoekers uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Omega Hotel Dubai kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • DusitD2 Kenz Hotel
  Vanaf30€Per nacht

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kaart
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 11 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 862 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 862 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Dubai. De bezoekers verblijven op 8. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 11. 8 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 7. 4 kilometer van de pistes. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het etablissement ligt op 7. 6 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 28. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 236 kamers in DusitD2 Kenz Hotel. Dit hotel werd geconstrueerd in 2016. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. Reizigers zullen zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. DusitD2 Kenz Hotel is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke eenheden. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte in DusitD2 Kenz Hotel. Dit etablissement ontving een certificering. Gasten die in DusitD2 Kenz Hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in DusitD2 Kenz Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Het hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De eetzaal nodigt de gasten uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai
  Vanaf88€Per nacht

  Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al ohood street, downtown dubai al ohood - Kaart
   

  Dit uitstekende hotel bevindt zich in Dubai. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 13. 0 kilometer van het hotel. Het hotel ligt vlakbij de pistes. De klanten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 21. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt vlakbij de haven. Het etablissement herbergt in totaal 244 kamers. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn accommodatie-eenheid beschikken. Deze accommodatie begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke kamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai. Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Dit etablissement is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. De bezoekers kunnen in het hotel proeven van een ruime selectie van smaakvolle gerechten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Dubai International Terminal Hotel
  Vanaf148€Per nacht

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7674 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7674 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten verblijven op 1. 6 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt in totaal 530 eenheden. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2014 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Dubai International Terminal Hotel beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 9 handicapvriendelijke accommodatie-eenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. In dit etablissement zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Dankzij de verschillende dineeropties kan Dubai International Terminal Hotel aan de noden van alle gasten voldoen. Wie in dit etablissement verblijft, zal de dineeropties die beschikbaar zijn zeer op prijs stellen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Somewhere Hotel Apartments
  Vanaf43€Per nacht

  Somewhere Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , P.o. box - 113562, port saeed, deira. - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 257 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Dubai. Er zijn in totaal 106 accommodatie-eenheden in Somewhere Hotel Apartments. Dit etablissement werd gebouwd in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie van Somewhere Hotel Apartments is 24 uur per dag geopend. Somewhere Hotel Apartments beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet welkom. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Somewhere Hotel Apartments zeer op prijs stellen. Gasten die in deze accommodatie verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dit hotel is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. De eetzalen van het etablissement serveren een selectie van smaakvolle gerechten en dranken. Wie in deze accommodatie verblijft, zal verrukt zijn van de maaltijden die er worden geserveerd. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Oberoi Hotel Dubai
  Vanaf110€Per nacht

  The Oberoi Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , The oberoi business bay p.o. box 71847 dubai, uae - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2486 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2486 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gevestigd in Dubai. De accommodatie bevindt zich op 3. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt 3. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. Het hotel ligt op 1. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De klanten verblijven op 16. 2 kilometer van de luchthaven. Er zijn 252 uitnodigende eenheden. De accommodatie werd gebouwd in 2008. De reizigers kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). The Oberoi Hotel Dubai beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Zakenreizigers zullen de beschikbare zakelijke voorzieningen in dit etablissement zeer op prijs stellen. Het is ideaal voor de organisatie van evenementen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. In deze accommodatie zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle reizigers te verwennen zeer op prijs stellen. De reizigers zullen het ruime aanbod van entertainment, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen zeer op prijs stellen. The Oberoi Hotel Dubai kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  Vanaf60€Per nacht

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 44 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3066 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3066 reizigersbeoordelingen

  Dit hotel ligt op een ideale locatie tegenover het museum en op loopafstand van vele historische, culturele en commerciële attracties, zoals heritage village, het historische Bastakiya, Dubai Creek & abra (watertaxi), Meena Bazaar, textielmarkt, elektronica winkels en de computerstraat. Faciliteiten omvatten een 24-uurs receptie, een wisselkantoor, een lift, een hotelkluis, een café, een bar, een nachtclub en een restaurant, een spa, twee conferentieruimtes en een danszaal. Room- en wasservice zijn ook beschikbaar

  Meer bekijken
 • Kempinski Mall of the Emirates
  Vanaf177€Per nacht

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2408 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2408 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is gelegen in Dubai. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 100 meter van de pistes. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van het etablissement. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 3. 5 kilometer van het hotel. De bezoekers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 24. 0 kilometer van de haven. In totaal staan er 392 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2016 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Kempinski Mall of the Emirates is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Kempinski Mall of the Emirates is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Kempinski Mall of the Emirates. Huisdieren zijn niet toegestaan. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. Kempinski Mall of the Emirates biedt een luchthaventransferdienst aan. Deze accommodatie is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Halo Hotel
  Vanaf48€Per nacht

  Halo Hotelstars

  Dubai, Dubai , Garhoud road opposite city center mall, deira 27 - Kaart
  3,3/5
  Waardering van klantenvan 7 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 677 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 677 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Dubai. Het hotel ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 2. 2 kilometer van het hotel. De gasten beschikken binnen een straal van 750 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De reizigers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie beschikt in totaal over 120 behaaglijke eenheden. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Halo Hotel beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan in Halo Hotel. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De klanten zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. In dit hotel zijn er verschillende gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten gebruik van kunnen maken. Dankzij de functionele vergaderruimtes is deze accommodatie een perfecte plaats voor zakenreizigers. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Atana Hotel
  Vanaf50€Per nacht

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Kaart
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2185 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2185 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Dubai is een goede keuze voor gezinnen. De reizigers verblijven op 9. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De accommodatie ligt op 9. 3 kilometer van de pistes. De klanten beschikken binnen een straal van 200 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het etablissement ligt op 8. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 34. 7 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 828 slaapkamers in Atana Hotel. Atana Hotel werd gebouwd in 2015. Wie in dit etablissement verblijft, kan er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Bovendien beschikt deze kindvriendelijke accommodatie op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van Atana Hotel zelf ontdekken. Indien gewenst kunnen de gasten gebruik maken van gezondheids- en welzijnsdiensten. De klanten kunnen in het etablissement proeven van een ruime selectie van smaakvolle gerechten. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Atana Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  332  Hotels in Dubai
Pagina  1  van  34
 

Populairste hotels - Dubai

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews

 • Tryp By Wyndham Dubai
  Tryp By Wyndham Dubai
  4,7/5
  Waardering van klantenvan  1 Meningen

  Heel schoon!..super vriendelijk personeel..super goed en gevarieerd ontbijt..ligging goed...heel gezellig...de sfeer is heel informeel maar toch professioneel...kregen een late check out! 14:00 heel m ...

  Fairuza
  Klant van Hotelopia, 13/11/2018

  Vanaf41€Meer bekijken

 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  4,6/5
  Waardering van klantenvan  3 Meningen

  Top hotel met geweldig en vriendelijk personeel. Grote variatie in ontbijt en lekker vers.

  Top Hotel met top personeel
  Klant van Hotelopia, 08/10/2018

  Vanaf34€Meer bekijken

 • Park Regis Kris Kin Hotel Dubai
  Park Regis Kris Kin Hotel Dubai
  4,6/5
  Waardering van klantenvan  26 Meningen

  ligging is geweldig tegenover Burjuman Mall en in hartje Bur Dubai. Heel gezellig met veel voorzieningen op loopafstand. Eigenlijk is dit het allerbeste punt van het hotel. Voor de rest nette hotel, m ...

  Harold
  Klant van Hotelopia, 17/09/2018

  Vanaf45€Meer bekijken