5 sterrenhotels in Dubai

Op de kaart opzoeken
5 sterrenhotels in Dubai

5 sterrenhotels in DubaiVanaf  33€

Aanbevolen 5 sterrenhotels in Dubai

 • Kempinski Mall of the Emirates
  Vanaf308€Per nacht

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2203 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2203 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Dubai. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 100 meter van de pistes. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie ligt op 3. 5 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 24. 0 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 393 kamers. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2016. In Kempinski Mall of the Emirates is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Kempinski Mall of the Emirates is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Kempinski Mall of the Emirates beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Kempinski Mall of the Emirates biedt een luchthaventransferdienst aan. Kempinski Mall of the Emirates is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. De bezoekers kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Kempinski Mall of the Emirates proeven van smakelijke maaltijden. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Vanaf143€Per nacht

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 3. 5 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 13. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 16. 2 kilometer van de pistes. De klanten beschikken binnen een straal van 2. 7 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 14. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 17. 1 kilometer van de haven. In totaal staan er 305 eenheden ter beschikking van de gasten. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Damac Maison Royale The Distinction beschikbare internetverbinding. Gasten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikkenAlle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Wie in deze accommodatie verblijft, kan weer op krachten komen met een overheerlijk gerecht in Damac Maison Royale The Distinction. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Het entertainment van de accommodatie is bedoeld om alle reizigers te vermaken. Het is mogelijk dat voor sommige services van Damac Maison Royale The Distinction moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Sofitel Dubai Downtown
  Vanaf259€Per nacht

  Sofitel Dubai Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road,downtown dubai - dubai s/n - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3557 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3557 reizigersbeoordelingen

  Het summum van Franse luxe vindt u in het Sofitel Dubai Downtown. Dit vijfsterrenhotel biedt een panoramisch uitzicht op de kust, het centrum en de fontein van Dubai. Zakenreizigers bevinden zich vlak bij het World Trade Center, dat slechts 3 metrohaltes verder ligt. De prachtige zalen van het hotel zijn ideaal voor vergaderingen en recepties van maximaal 500 personen. Geniet van internationale gerechten in onze uitstekende restaurants en van huisgemaakte drankjes in Mosaic, ons zwembad met lounge.

  Meer bekijken
 • Damac Maison Dubai Mall Street
  Vanaf139€Per nacht

  Damac Maison Dubai Mall Streetstars

  Dubai, Dubai , Mohammed bin rashid boulevard, downtown - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. Het hotel bevindt zich op 9. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken op 2. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De bezoekers verblijven op 18. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 353 slaapkamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie van Damac Maison Dubai Mall Street is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Damac Maison Dubai Mall Street beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Damac Maison Dubai Mall Street is geen huisdiervriendelijk etablissement. Damac Maison Dubai Mall Street stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Wie in deze accommodatie verblijft, kan ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit etablissement aan de noden van alle gasten voldoen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Jannah Marina Bay Suites
  Vanaf127€Per nacht

  Jannah Marina Bay Suitesstars

  Dubai, Dubai , Saba street dubai marina - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 20 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 744 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 744 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Dubai. Het hotel ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. De accommodatie ligt op 10. 0 kilometer van de pistes. De bezoekers beschikken op 1. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 3 kilometer van de accommodatie. De reizigers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 115 gastenkamers in Jannah Marina Bay Suites. Dit hotel werd helemaal heringericht in 2010. Jannah Marina Bay Suites is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Jannah Marina Bay Suites beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Jannah Marina Bay Suites beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Jannah Marina Bay Suites is geen huisdiervriendelijk etablissement. De accommodatie beschikt over een parking en een garage. Daarenboven heeft dit hotel milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een certificering. Jannah Marina Bay Suites biedt een luchthaventransferdienst aan. Dankzij de verschillende dineeropties kan Jannah Marina Bay Suites aan de noden van alle gasten voldoen. Het gevarieerde entertainmentaanbod in Jannah Marina Bay Suites garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Dankzij het ruime aanbod van gezondheidsvoorzieningen kunnen zij die in dit hotel verblijven, zich tijdens hun verblijf laten verwennen. Sportliefhebbers kunnen genieten van het vrijetijdsaanbod in deze accommodatie. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Fairmont The Palm
  Vanaf264€Per nacht

  Fairmont The Palmstars

  Dubai, Dubai , Palm jumeirah - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. Het etablissement herbergt 381 gezellige kamers. Fairmont The Palm werd geconstrueerd in 2012. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Fairmont The Palm stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Bezoekers die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Fairmont The Palm proeven van smakelijke maaltijden. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in Fairmont The Palm. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Fairmont The Palm voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai
  Vanaf190€Per nacht

  Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubaistars

  Dubai, Dubai , 19th street,oud metha,p.o.box 32733 - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2604 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2604 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. De accommodatie bevindt zich op 8. 3 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 8. 3 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 3 kilometer van het etablissement. Het hotel ligt op 18. 0 kilometer van de pistes. De klanten beschikken binnen een straal van 500 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De klanten verblijven op 7. 4 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 7. 0 kilometer van de haven. De accommodatie herbergt 232 gezellige kamers. Dit etablissement werd volledig gerenoveerd in 2011. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn kamer beschikken. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke slaapkamer. Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai is geen huisdiervriendelijk etablissement. Deze accommodatie stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. De bezoekers zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in het etablissement. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar wie in deze accommodatie verblijft mentaal en fysiek kan herbronnen. De reizigers kunnen in de accommodatie proeven van smakelijke maaltijden. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de entertainmentopties van het etablissement.

  Meer bekijken
 • Conrad Hotel Dubai
  Vanaf225€Per nacht

  Conrad Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3720 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3720 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het etablissement. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van het etablissement. De reizigers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. In de 555 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Conrad Hotel Dubai werd geconstrueerd in 2013. In Conrad Hotel Dubai is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De kamers beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Alle kamers in dit handicapvriendelijke hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. De gasten zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . De klanten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. Wie in dit etablissement verblijft, vindt het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah
  Vanaf358€Per nacht

  Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirahstars

  Dubai, Dubai , The palm jumeirah, east crescent - Kaart
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7168 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7168 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel in Dubai is ideaal voor gezinnen. De accommodatie ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Op 3. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand ligt vlak aan het etablissement. De klanten verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 319 gastenkamers. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah werd geconstrueerd in 2013. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Aangezien deze accommodatie over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is ze ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. De klanten kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle reizigers te verwennen zeer op prijs stellen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah beschikt over verschillende activiteiten en entertainmentopties en is ideaal voor wie van sport of outdooractiviteiten houdt. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Dubai International Terminal Hotel
  Vanaf217€Per nacht

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kaart
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7167 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7167 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt 3. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten verblijven op 1. 6 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 530 kamers. Dubai International Terminal Hotel werd volledig heringericht in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze handicapvriendelijke accommodatie beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Huisdieren zijn niet toegestaan. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in Dubai International Terminal Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Dubai International Terminal Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De klanten kunnen in het hotel proeven van smakelijke maaltijden. Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Dubai International Terminal Hotel voor het gemak van de gasten. Dubai International Terminal Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  66  Hotels in Dubai
Pagina  1  van  7
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op