All Inclusive hotels in Dubai

Op de kaart opzoeken
All Inclusive hotels in Dubai

All Inclusive hotels in DubaiVanaf  33€

Aanbevolen All Inclusive hotels in Dubai

 • Jannah Marina Bay Suites
  Vanaf127€Per nacht

  Jannah Marina Bay Suitesstars

  Dubai, Dubai , Saba street dubai marina - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 20 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 744 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 744 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Dubai. Het hotel ligt op 10 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. De accommodatie ligt op 10. 0 kilometer van de pistes. De bezoekers beschikken op 1. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 3 kilometer van de accommodatie. De reizigers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 115 gastenkamers in Jannah Marina Bay Suites. Dit hotel werd helemaal heringericht in 2010. Jannah Marina Bay Suites is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Jannah Marina Bay Suites beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Jannah Marina Bay Suites beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Jannah Marina Bay Suites is geen huisdiervriendelijk etablissement. De accommodatie beschikt over een parking en een garage. Daarenboven heeft dit hotel milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een certificering. Jannah Marina Bay Suites biedt een luchthaventransferdienst aan. Dankzij de verschillende dineeropties kan Jannah Marina Bay Suites aan de noden van alle gasten voldoen. Het gevarieerde entertainmentaanbod in Jannah Marina Bay Suites garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Dankzij het ruime aanbod van gezondheidsvoorzieningen kunnen zij die in dit hotel verblijven, zich tijdens hun verblijf laten verwennen. Sportliefhebbers kunnen genieten van het vrijetijdsaanbod in deze accommodatie. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Fairmont The Palm
  Vanaf264€Per nacht

  Fairmont The Palmstars

  Dubai, Dubai , Palm jumeirah - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. Het etablissement herbergt 381 gezellige kamers. Fairmont The Palm werd geconstrueerd in 2012. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Fairmont The Palm stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Bezoekers die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Fairmont The Palm proeven van smakelijke maaltijden. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in Fairmont The Palm. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Fairmont The Palm voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Dubai International Terminal Hotel
  Vanaf217€Per nacht

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kaart
  3,8/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7167 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7167 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt 3. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten verblijven op 1. 6 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 530 kamers. Dubai International Terminal Hotel werd volledig heringericht in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze handicapvriendelijke accommodatie beschikt over enkele rolstoeltoegankelijke badkamers voor extra comfort. Huisdieren zijn niet toegestaan. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in Dubai International Terminal Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Dubai International Terminal Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De klanten kunnen in het hotel proeven van smakelijke maaltijden. Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Dubai International Terminal Hotel voor het gemak van de gasten. Dubai International Terminal Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The H Dubai
  Vanaf297€Per nacht

  The H Dubaistars

  Dubai, Dubai , One sheikh zayed road,po box 125511 236 - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 7 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2280 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2280 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Het etablissement ligt op 2. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers verblijven op 2. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken binnen een straal van 300 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De accommodatie ligt op 1. 2 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 9. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van de haven. In totaal staan er 236 eenheden ter beschikking van de gasten. The H Dubai onderging een renovatie in 2014. De klanten kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Bovendien beschikt The H Dubai op aanvraag over bedjes voor kinderen. Het hotel beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke gastenkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. De klanten zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. Deze accommodatie biedt verschillende dineerervaringen aan. De reizigers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. De bezoekers zullen van een leuk verblijf genieten in deze accommodatie die over een groot aanbod van entertainmentvoorzieningen beschikt. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Grand Excelsior Bur Dubai
  Vanaf81€Per nacht

  Grand Excelsior Bur Dubaistars

  Dubai, Dubai , Kuwait street, bur dubai, po box 121545 - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 29 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1005 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1005 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. Het hotel bevindt zich op 6. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten beschikken binnen een straal van 2. 7 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel bestaat uit 282 slaapkamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2014. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Klanten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDit kindvriendelijke etablissement is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met bedjes voor kinderen. Het etablissement beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke kamer. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door de accommodatie. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Dankzij de verschillende dineeropties kan Grand Excelsior Bur Dubai aan de noden van alle gasten voldoen. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. De bezoekers kunnen zich laten verwennen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Signature Hotel Al Barsha
  Vanaf107€Per nacht

  Signature Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Al barsha 1, beside mall of the emirates, dubai - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 125 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 125 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel verwelkomt u in Dubai. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. De reizigers kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. De klanten verblijven op 2. 5 kilometer van de luchthaven. De accommodatie bestaat uit 90 eenheden. De reizigers kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Helaas zijn er geen accommodatie-eenheden waar bezoekers om een kinderbedje voor de allerkleinsten kunnen vragen. Dit etablissement begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke accommodatie-eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Dit hotel beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Dit hotel beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de gasten in alle opzichten te garanderen. Dit etablissement beschikt over een ruim dineeraanbod om aan de noden van alle klanten te voldoen. Signature Hotel Al Barsha kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Palace Downtown Dubai
  Vanaf458€Per nacht

  Palace Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard s/n - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3521 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3521 reizigersbeoordelingen

  The hotel is conveniently located in the vicinity of Dubai World Trade Center. The hotel shares close proximity to a number of business institutions, shopping malls and tourist attractions. It is around 20 KM from Dubai Museum. Besides, Dubai International Airport is also easily accessible from it.The hotel has given proper accent in the design and decoration of each guestroom. Every room reflects a mesmerizing Middle Eastern theme. At the same time, all these rooms also host necessary cutting-edge amenities, which assure modern comfort and conveniences.

  Meer bekijken
 • Mayfair
  Vanaf148€Per nacht

  Mayfairstars

  Dubai, Dubai , Rigga al buteen, po box 33315 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Dubai. Het hotel ligt op 100 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 0 kilometer van het etablissement. Het hotel ligt op 20. 0 kilometer van de pistes. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten verblijven op 5. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 15. 0 kilometer van de haven. Het hotel beschikt in totaal over 132 behaaglijke accommodatie-eenheden. Mayfair onderging een renovatie in 2014. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Mayfair begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Mayfair biedt een luchthaventransferdienst aan. De gasten kunnen genieten van de beschikbare gezondheids- en welzijnsbehandelingen. Dankzij de verschillende dineeropties kan Mayfair aan de noden van alle gasten voldoen. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Al Manar Grand Hotel Apartment
  Vanaf136€Per nacht

  Al Manar Grand Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Kuwait street bur dubai - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 214 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 214 reizigersbeoordelingen

  The hotel is located on the renowned Burdubai, Al Kuwait Street, 1 km away from Burjuman Centre, 2 km from Sheik Zayed Road, 1 km from Al Fahidi Street, 3 km from World Trade Centre and 7 km from Dubai International Airport.

  Meer bekijken
 • Two Seasons Hotel & Apartments (ex. Gloria Hotel)
  Vanaf87€Per nacht

  Two Seasons Hotel & Apartments (ex. Gloria Hotel)stars

  Dubai, Dubai , Dubai internet city sheikh zayed road - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 4046 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 4046 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie appartement is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. De gasten verblijven op 28. 5 kilometer van de luchthaven. Het appartement ligt op 8. 8 kilometer van de haven. Er zijn 1010 uitnodigende kamers. Deze accommodatie werd gebouwd in 2010. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. Dit etablissement is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele kamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Dit etablissement is ontworpen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en beschikt over enkele handicapvriendelijke badkamers. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten die in Two Seasons Hotel & Apartments (ex. Gloria Hotel) verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De reizigers kunnen in de accommodatie proeven van een ruime selectie van smaakvolle gerechten. De gasten kunnen gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar voor het gemak van de gasten. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  12  Hotels in Dubai
Pagina  1  van  2
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op