Charmehotels in Dubai

Op de kaart opzoeken
Charmehotels in Dubai

Charmehotels in DubaiVanaf  33€

Aanbevolen Charmehotels in Dubai

 • Marina View Hotel Apartments
  Vanaf91€Per nacht

  Marina View Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , al marsa street, s/n - Kaart
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1110 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1110 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel in Dubai is ideaal voor homo’s. Het etablissement beschikt in totaal over 224 behaaglijke slaapkamers. Marina View Hotel Apartments werd gebouwd in 2011. Marina View Hotel Apartments beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. De receptie van Marina View Hotel Apartments is 24 uur per dag geopend. Alle eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Alle gastenkamers in dit handicapvriendelijke hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Damac Maison Dubai Mall Street
  Vanaf139€Per nacht

  Damac Maison Dubai Mall Streetstars

  Dubai, Dubai , Mohammed bin rashid boulevard, downtown - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. Het hotel bevindt zich op 9. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken op 2. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De bezoekers verblijven op 18. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 353 slaapkamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie van Damac Maison Dubai Mall Street is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Damac Maison Dubai Mall Street beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Damac Maison Dubai Mall Street is geen huisdiervriendelijk etablissement. Damac Maison Dubai Mall Street stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Wie in deze accommodatie verblijft, kan ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit etablissement aan de noden van alle gasten voldoen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Metropolitan Hotel Dubai
  Vanaf171€Per nacht

  Metropolitan Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road - exit 41, al thanya street - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 6 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 6 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 2. 7 kilometer van het hotel. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 22. 7 kilometer van het etablissement. Op 1. 8 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 9. 6 kilometer van de accommodatie. De klanten verblijven op 20. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 25. 0 kilometer van de haven. In de 320 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Deze accommodatie werd gebouwd in 2016. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Wie in dit etablissement verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieMetropolitan Hotel Dubai is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Alle eenheden in Metropolitan Hotel Dubai zijn rolstoeltoegankelijk. Metropolitan Hotel Dubai is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Metropolitan Hotel Dubai zeer op prijs stellen. Metropolitan Hotel Dubai beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal verrukt zijn van de maaltijden die er worden geserveerd. In de eetzaal van het etablissement worden overheerlijke gerechten geserveerd en wordt een uitzonderlijke service geleverd. Wie in deze accommodatie verblijft, kan zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Metropolitan Hotel Dubai kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Fairmont The Palm
  Vanaf264€Per nacht

  Fairmont The Palmstars

  Dubai, Dubai , Palm jumeirah - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. Het etablissement herbergt 381 gezellige kamers. Fairmont The Palm werd geconstrueerd in 2012. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Fairmont The Palm stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Bezoekers die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Fairmont The Palm proeven van smakelijke maaltijden. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in Fairmont The Palm. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Fairmont The Palm voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Conrad Hotel Dubai
  Vanaf225€Per nacht

  Conrad Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 3 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3720 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3720 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is gelegen in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 1000 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt op wandelafstand van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het etablissement. Op wandelafstand zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 10. 0 kilometer van het etablissement. De reizigers verblijven op 15. 0 kilometer van de luchthaven. In de 555 uitnodigende gastenkamers kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Conrad Hotel Dubai werd geconstrueerd in 2013. In Conrad Hotel Dubai is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. De kamers beschikken, indien noodzakelijk, over voorzieningen voor kinderen zoals kinderbedjes. Alle kamers in dit handicapvriendelijke hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. De gasten zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . De klanten zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. Wie in dit etablissement verblijft, vindt het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  Vanaf68€Per nacht

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 207 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 207 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 600 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers verblijven op 1. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 5 kilometer van de accommodatie. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het hotel ligt op 2. 2 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 30. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 306 behaaglijke slaapkamers. Deze accommodatie werd gebouwd in 2014. Signature 1 Hotel Barsha Heights beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de accommodatie-eenheden. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Signature 1 Hotel Barsha Heights beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Het etablissement beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 5 handicapvriendelijke kamers. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Gasten die in Signature 1 Hotel Barsha Heights verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Dit etablissement biedt verschillende dineerervaringen aan. De accommodatie beschikt over gezondheids- en welzijnsdiensten. De eetzalen van het etablissement serveren een selectie van smaakvolle gerechten en dranken. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Centro Al Barsha
  Vanaf96€Per nacht

  Centro Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Road 329,al barsha 1 . - Kaart
  4,2/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1946 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1946 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is alleen voor volwassenen en is gevestigd in Dubai. Het etablissement bevindt zich op 300 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 6 kilometer van het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 6. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 20. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 243 slaapkamers. Centro Al Barsha werd geconstrueerd in 2011. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt Centro Al Barsha op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Centro Al Barsha. De bezoekers kunnen weer op krachten komen na een lange werkdag of toeristische uitstap met een overheerlijke maaltijd in één van de dineergelegenheden van het etablissement. De bezoekers beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah
  Vanaf358€Per nacht

  Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirahstars

  Dubai, Dubai , The palm jumeirah, east crescent - Kaart
  4,7/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 7168 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 7168 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel in Dubai is ideaal voor gezinnen. De accommodatie ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. Op 3. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand ligt vlak aan het etablissement. De klanten verblijven op 45. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 319 gastenkamers. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah werd geconstrueerd in 2013. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Aangezien de receptie van deze accommodatie 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. Er zijn parkeer- en garagevoorzieningen. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Aangezien deze accommodatie over gezonheids- en welzijnsdiensten beschikt, is ze ideaal voor een ontspannende pauze om de sleur van het dagelijkse, stresserende leven te doorbreken. De klanten kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Gastronomieliefhebbers zullen de overheerlijke, culinaire opties die beschikbaar zijn om de smaakpapillen van alle reizigers te verwennen zeer op prijs stellen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah beschikt over verschillende activiteiten en entertainmentopties en is ideaal voor wie van sport of outdooractiviteiten houdt. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Summit Hotel
  Vanaf50€Per nacht

  Summit Hotelstars

  Dubai, Dubai , 34 b street 41 - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 143 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 143 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is speciaal ontworpen voor gezinnen en ligt in Dubai. Het etablissement bevindt zich in het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 7 kilometer van het etablissement. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 5 meter van de accommodatie. Het hotel ligt op 5 meter van de haven. Er zijn 114 uitnodigende slaapkamers. Dit hotel werd opgefrist in 2015. De bezoekers kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de kamers. De receptie van Summit Hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Summit Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in Summit Hotel. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Summit Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. Wie in dit etablissement verblijft, kan de verschillende cateringdiensten zelf ontdekken. Het gezondheids- en welzijnsaanbod in het etablissement staat garant voor een verjongende en ontspannende ervaring. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Marina Byblos
  Vanaf123€Per nacht

  Marina Byblosstars

  Dubai, Dubai , Marina yacht club st - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1344 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1344 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Dubai. De accommodatie bestaat uit 184 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd gebouwd in 2008. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Klanten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Marina Byblos. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  71  Hotels in Dubai
Pagina  1  van  8
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op