Hotels met spa in Dubai

Op de kaart opzoeken
Hotels met spa in Dubai

Hotels met spa in DubaiVanaf  33€

Aanbevolen Hotels met spa in Dubai

 • DusitD2 Kenz Hotel
  Vanaf98€Per nacht

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 9 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 658 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 658 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Dubai. Het etablissement ligt 8. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 11. 8 kilometer van het etablissement. Het etablissement ligt op 7. 4 kilometer van de pistes. Vanuit het etablissement zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 7. 6 kilometer van de accommodatie. De reizigers verblijven op 28. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 7. 5 kilometer van de haven. In de 236 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Het bouwjaar van dit etablissement is 2016. De accommodatie beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. DusitD2 Kenz Hotel beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De accommodatie beschikt over toegankelijke openbare ruimtes en telt 2 handicapvriendelijke slaapkamer. Huisdieren zijn niet welkom. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in DusitD2 Kenz Hotel zeer op prijs stellen. Dit hotel heeft een minimale impact op het milieu dankzij de duurzame beleidslijnen. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in DusitD2 Kenz Hotel. Het hotel beschikt over gezondheids- en welzijnsdiensten. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. DusitD2 Kenz Hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Kempinski Mall of the Emirates
  Vanaf308€Per nacht

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 8 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 2203 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 2203 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Dubai. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 100 meter van de pistes. Vanuit de accommodatie zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie ligt op 3. 5 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 25. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 24. 0 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 393 kamers. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2016. In Kempinski Mall of the Emirates is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Gasten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Kempinski Mall of the Emirates is ontworpen op maat van de behoeften van de jonge gasten en beschikt op aanvraag over enkele gastenkamers met kinderbedjes voor kleine kinderen. Kempinski Mall of the Emirates beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. Kempinski Mall of the Emirates biedt een luchthaventransferdienst aan. Kempinski Mall of the Emirates is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Verschillende conferentievoorzieningen zijn beschikbaar voor het gemak van zakenreizigers. De bezoekers kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Kempinski Mall of the Emirates proeven van smakelijke maaltijden. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Vanaf143€Per nacht

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 62 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 3. 5 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 13. 0 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 16. 2 kilometer van de pistes. De klanten beschikken binnen een straal van 2. 7 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De gasten verblijven op 14. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 17. 1 kilometer van de haven. In totaal staan er 305 eenheden ter beschikking van de gasten. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Damac Maison Royale The Distinction beschikbare internetverbinding. Gasten worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. De reizigers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikkenAlle badkamers in dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Wie in deze accommodatie verblijft, kan weer op krachten komen met een overheerlijk gerecht in Damac Maison Royale The Distinction. De reizigers zullen de dineeropties die beschikbaar zijn in dit etablissement zeer op prijs stellen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de aangeboden gezondheidsvoorzieningen en zich laten verwennen. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Het entertainment van de accommodatie is bedoeld om alle reizigers te vermaken. Het is mogelijk dat voor sommige services van Damac Maison Royale The Distinction moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Dorus Hotel
  Vanaf52€Per nacht

  Dorus Hotelstars

  Dubai, Dubai , Umer bin khatt ab road deira dubai - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 98 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 98 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. Het hotel ligt op 250 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt 2. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 100 meter van het etablissement. Vanuit het hotel zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van het hotel. De reizigers verblijven op 3. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie herbergt in totaal 80 slaapkamers. Dit etablissement werd helemaal heringericht in 2014. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van Dorus Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dorus Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Dorus Hotel. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Dorus Hotel. Dit etablissement beschikt over een ruim aanbod van dineerervaringen om de tevredenheid van de reizigers in alle opzichten te garanderen. De klanten kunnen zich volledig ontspannen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen. Er is geen tijd voor verveling in deze accommodatie dankzij het aanbod van entertainmentopties. De reizigers kunnen weer op krachten komen met een overheerlijk gerecht in Dorus Hotel. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Hawthorn Suites By Wyndham Dubai, JBR
  Vanaf198€Per nacht

  Hawthorn Suites By Wyndham Dubai, JBRstars

  Dubai, Dubai , Shams cluster 3 the walk,jumeirah beach residence, - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 14 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1719 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1719 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Dubai. Het hotel beschikt in totaal over 188 gastenkamers. Dit etablissement werd geconstrueerd in 2013. Wie in deze accommodatie verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Reizigers worden welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Hawthorn Suites By Wyndham Dubai, JBR. Er is parkeerruimte in Hawthorn Suites By Wyndham Dubai, JBR. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. Dit etablissement beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de gasten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Wyndham Dubai Marina
  Vanaf106€Per nacht

  Wyndham Dubai Marinastars

  Dubai, Dubai , Al seba street, p.o. box: 215373 1 - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1743 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1743 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. Het hotel ligt op 1000 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De reizigers zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 1 kilometer van de accommodatie. Vanuit het hotel zijn de belangrijkste openbare vervoersverbindingen van de stad gemakkelijk bereikbaar. De accommodatie ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 32. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 486 gastenkamers ter beschikking van de gasten in Wyndham Dubai Marina. Wyndham Dubai Marina werd gebouwd in 2015. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Wyndham Dubai Marina. Wyndham Dubai Marina beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. De gasten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Wyndham Dubai Marina. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. De reizigers kunnen de verschillende cateringdiensten van het etablissement zelf ontdekken. De eetgelegenheid van het etablissement staat bekend om haar uitstekende keuken en prima service. De reizigers zullen de gezondheids- en welzijnsdiensten in de accommodatie zeer op prijs stellen. Wyndham Dubai Marina kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Sofitel Dubai Downtown
  Vanaf259€Per nacht

  Sofitel Dubai Downtownstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road,downtown dubai - dubai s/n - Kaart
  4,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 3557 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 3557 reizigersbeoordelingen

  Het summum van Franse luxe vindt u in het Sofitel Dubai Downtown. Dit vijfsterrenhotel biedt een panoramisch uitzicht op de kust, het centrum en de fontein van Dubai. Zakenreizigers bevinden zich vlak bij het World Trade Center, dat slechts 3 metrohaltes verder ligt. De prachtige zalen van het hotel zijn ideaal voor vergaderingen en recepties van maximaal 500 personen. Geniet van internationale gerechten in onze uitstekende restaurants en van huisgemaakte drankjes in Mosaic, ons zwembad met lounge.

  Meer bekijken
 • Ramada Chelsea Hotel Al Barsha
  Vanaf70€Per nacht

  Ramada Chelsea Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , 23rd street al barsha, al barsha - Kaart
  3,9/5
  Waardering van klantenvan 15 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1177 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1177 reizigersbeoordelingen

  Het stadshotel bevindt zich in een zijstraat van Sheikh Zayed Road en is een van de weinige hotels in de buurt van de Mall of the Emirates (een drukbezocht winkelcentrum en bezienswaardigheid). Het hotel ligt op 20 minuten reizen van Dubai International Airport en op 45 minuten van de luchthaven van Abu Dhabi. Dit hotel onderscheidt zich van de budgethotels in Dubai door zijn onvergelijkbare product en kwaliteitsvolle service. Het hotel heeft uiterst stijlvolle en elegant bemeubelde kamers en suites met een adembenemend uitzicht over Dubai City vanaf het persoonlijke balkon of terras. Gasten mogen gebruik maken van het buitenzwembad of op krachten komen op het zonneterras. Naast een gym zijn er ook een sauna en hammam in het gebouw. Een klassiek ontbijtbuffet staat elke ochtend klaar en lunch of diner worden à la carte geserveerd. Dit hotel beroemt zich op de persoonlijke service waardoor gasten zich thuis voelen aan een betaalbare prijs.

  Meer bekijken
 • Damac Maison Dubai Mall Street
  Vanaf139€Per nacht

  Damac Maison Dubai Mall Streetstars

  Dubai, Dubai , Mohammed bin rashid boulevard, downtown - Kaart
  3,7/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 366 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Dubai. Het hotel bevindt zich op 9. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. De gasten beschikken op 2. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De bezoekers verblijven op 18. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 353 slaapkamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie van Damac Maison Dubai Mall Street is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Damac Maison Dubai Mall Street beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Damac Maison Dubai Mall Street is geen huisdiervriendelijk etablissement. Damac Maison Dubai Mall Street stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. De klanten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Wie in deze accommodatie verblijft, kan ontspannen en de dagelijkse routine ontvluchten in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Dankzij de verschillende dineeropties kan dit etablissement aan de noden van alle gasten voldoen. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Fairmont The Palm
  Vanaf264€Per nacht

  Fairmont The Palmstars

  Dubai, Dubai , Palm jumeirah - Kaart
  4,9/5
  Waardering van klantenvan 5 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 5783 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Dubai. Het etablissement herbergt 381 gezellige kamers. Fairmont The Palm werd geconstrueerd in 2012. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit etablissement. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Fairmont The Palm stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Bezoekers die in deze accommodatie verblijven, kunnen genieten van de beschikbare welzijnsvoorzieningen. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan in Fairmont The Palm proeven van smakelijke maaltijden. Er worden sport- en vrijetijdsacitviteiten aangeboden in Fairmont The Palm. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Fairmont The Palm voor het gemak van de gasten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  100  Hotels in Dubai
Pagina  1  van  10
 

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op