Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  37€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf36€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf60€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken op 6. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 270 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 203 behaaglijke slaapkamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieBovendien beschikt Town Lodge Port Elizabeth op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Zuurberg Mountain Village
  Vanaf76€Per nacht

  Zuurberg Mountain Villagestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , P.o. box 12, 6105 addo, eastern cape - Kaart
   

  Dit mooie hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Addo Elephant National Park. Er zijn in totaal 33 accommodatie-eenheden in Zuurberg Mountain Village. Dit hotel werd helemaal heringericht in 2012. De klanten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. Zuurberg Mountain Village beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Zuurberg Mountain Village beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe reizigers zullen verrukt zijn van de maaltijden die worden geserveerd in het etablissement. De accommodatie beschikt over zakelijke faciliteiten. Het gevarieerde entertainmentaanbod in dit etablissement garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf64€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 5 kilometer van het hotel. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het etablissement ligt op 100 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 58 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd heringericht in 2011. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant. De reizigers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Singa Lodge
  Vanaf54€Per nacht

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kaart
  5,0/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen

  Dit luxueuze hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement ligt 45. 2 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 2. 2 kilometer van het hotel. De gasten beschikken op 45. 2 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 100 meter van het etablissement. De bezoekers verblijven op 6. 5 kilometer van de luchthaven. De reizigers kunnen in Singa Lodge genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 12 gastenkamers. Deze accommodatie werd volledig gerenoveerd in 2015. De bezoekers zullen bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. Wie in dit etablissement verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Singa Lodge. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Singa Lodge. Huisdieren zijn niet toegestaan in Singa Lodge. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Dit etablissement is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Mantis No5 Boutique Art Hotel
  Vanaf160€Per nacht

  Mantis No5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 409 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 409 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel bevindt zich in Port Elizabeth. De klanten verblijven op 44. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van de accommodatie. De accommodatie ligt op 44. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 500 meter van de accommodatie. De klanten verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd gebouwd in 2007. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieEr zijn geen kinderbedjes beschikbaar in Mantis No5 Boutique Art Hotel. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Mantis No5 Boutique Art Hotel. Gasten die in dit hotel verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. De klanten kunnen genieten van een ontspannende en verjongende ervaring in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf83€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 903 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 903 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 42. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken op 42. 5 kilometer over het openbare transportmiddel. De reizigers verblijven op 3. 4 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 280 eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd heringericht in 2005. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Garden Court Kings Beach beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Garden Court Kings Beach is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het etablissement biedt entertainment aan op maat van de gasten.

  Meer bekijken
 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf52€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 7. 9 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten verblijven op 8. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 700 meter van het etablissement. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 6. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 30 behaaglijke eenheden. Ibhayi Guest Lodge is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Ibhayi Guest Lodge is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De bezoekers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf57€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het hotel. Het hotel ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • City Lodge Hotel Port Elizabeth
  Vanaf76€Per nacht

  City Lodge Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner beach and lodge roads - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 152 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 152 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. In totaal staan er 147 eenheden ter beschikking van de gasten. City Lodge Port Elizabeth beschikt over een wifi-internetverbinding in de gemeenschappelijke ruimtes. Wie in deze accommodatie verblijft, wordt welkom geheten in een hal met een receptie die 24 uur per dag is geopend. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte in City Lodge Port Elizabeth. Gasten die in dit etablissement verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Wie in dit etablissement verblijft, zal verrukt zijn van de maaltijden die er worden geserveerd. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. City Lodge Port Elizabeth kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  28  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op