Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  50€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf103€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf102€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 7. 9 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten verblijven op 8. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 700 meter van het etablissement. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 6. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 30 behaaglijke eenheden. Ibhayi Guest Lodge is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Ibhayi Guest Lodge is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De bezoekers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf145€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf668€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 518 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 518 reizigersbeoordelingen

  Deze comfortabele lodge is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 eenheden zijn. Hlosi Game Lodge werd volledig heringericht in 2015. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Hlosi Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Hlosi Game Lodge. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf280€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 202 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 202 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Leeuwenbosch Country House is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Leeuwenbosch Country House zeer op prijs stellen. Leeuwenbosch Country House biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf74€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken op 6. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 270 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 203 behaaglijke slaapkamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieBovendien beschikt Town Lodge Port Elizabeth op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf92€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 184 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 184 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 350 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Courtyard Hotel Port Elizabeth herbergt in totaal 91 gastenkamers. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Courtyard Hotel Port Elizabeth beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in deze accommodatie. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De bezoekers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. In deze accommodatie zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Villa tuscana by mantis
  Vanaf140€Per nacht

  Villa tuscana by mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Erasmus drive 84 84 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Villa tuscana by mantis staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 12 slaapkamers zijn. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Villa tuscana by mantis begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Villa tuscana by mantis.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf200€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 409 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 409 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt 44. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken op 44. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het hotel ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit etablissement herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. No 5 Boutique Art Hotel werd geconstrueerd in 2007. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. No 5 Boutique Art Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe accommodatie beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. De bezoekers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf50€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het hotel. Het hotel ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  34  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op