Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  44€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf103€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 7. 9 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten verblijven op 8. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 700 meter van het etablissement. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 6. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 30 behaaglijke eenheden. Ibhayi Guest Lodge is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Ibhayi Guest Lodge is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De bezoekers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf118€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 5 kilometer van het hotel. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het etablissement ligt op 100 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 58 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd heringericht in 2011. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant. De reizigers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Premier Hotel Regent
  Vanaf108€Per nacht

  Premier Hotel Regentstars

  East London Eastern Cape - Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Esplanade road, beach front 22 - Kaart
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 232 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 232 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in East London. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 2. 0 kilometer. Het etablissement ligt op 230 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 10. 1 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 8 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 175 gastenkamers in Premier Hotel Regent. Premier Hotel Regent onderging een renovatie in 2006. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Premier Hotel Regent is 24 uur per dag geopend. Sommige gastenkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf146€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf79€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten beschikken op 6. 0 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 270 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 203 behaaglijke slaapkamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieBovendien beschikt Town Lodge Port Elizabeth op aanvraag over bedjes voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • La Mer Guesthouse
  Vanaf64€Per nacht

  La Mer Guesthousestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Driftsands drive 24 - Kaart
   

  Dit charmante gastenverblijf is gelegen in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 12 slaapkamers zijn. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2017. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in La Mer Guesthouse. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Villa tuscana by mantis
  Vanaf142€Per nacht

  Villa tuscana by mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Erasmus drive 84 84 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 136 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Villa tuscana by mantis staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 12 slaapkamers zijn. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Villa tuscana by mantis begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke gastenkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met hun eigen auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen in Villa tuscana by mantis.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf69€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 330 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het hotel. Het hotel ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hopewell Private Game Reserve
  Vanaf1.114€Per nacht

  Hopewell Private Game Reservestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , R72, alexandria, hopewell alexandria - Kaart
   

  Deze uitstekende lodge is gevestigd in Port Elizabeth. De klanten kunnen in Hopewell Private Game Reserve genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 6 gastenkamers. Hopewell Private Game Reserve werd volledig heringericht in 2014. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de wifi-verbinding. Klanten kunnen genieten van het gemak van een receptie die 24 uur per dag geopend is. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Hopewell Private Game Reserve is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Kwantu Game Reserve Lodge
  Vanaf343€Per nacht

  Kwantu Game Reserve Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , 1 daniel street, sidbury - Kaart
   

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Addo Elephant National Park. Het hotel bestaat uit 17 kamers. Dit hotel werd helemaal heringericht in 2013. Kwantu Game Reserve Lodge is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Dit etablissement begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke accommodatie-eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van het etablissement zelf ontdekken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. Er is geen tijd voor verveling in deze accommodatie dankzij het aanbod van entertainmentopties. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  29  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  3
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op