Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  25€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf51€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 440 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 440 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op wandelafstand. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het hotel. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Er zijn 79 uitnodigende eenheden. The Paxton Hotel onderging een renovatie in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Wie in dit etablissement verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn slaapkamer beschikken. Deze accommodatie begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom zijn er rolstoeltoegankelijke slaapkamers en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Het etablissement beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Wie in dit etablissement verblijft, zal de dineervoorzieningen die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. De gasten zullen het ruime aanbod van entertainment, vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen zeer op prijs stellen. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf147€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 347 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 347 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel ligt in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 44. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 44. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 500 meter van het hotel. De klanten verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 10 gastenkamers. Dit etablissement werd opgericht in 2007. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van No 5 Boutique Art Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Deze accommodatie biedt verschillende dineerervaringen aan. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in dit hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf134€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 144 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 144 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van het etablissement. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 42. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 260 meter van het hotel. De gasten verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Reizigers kunnen er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 kamers. Dit etablissement staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf618€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 456 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 456 reizigersbeoordelingen

  Deze mooie lodge is ideaal voor gezinnen. Ze bevindt zich in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 eenheden zijn. Dit etablissement werd opgefrist in 2015. De reizigers zullen bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. De receptie van dit etablissement is niet 24 uur per dag geopend. Alle accommodatie-eenheden beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Er is parkeerruimte. Daarenboven heeft dit etablissement milieuvriendelijke maatregelen getroffen om de impact op het milieu te minimaliseren en is het in het bezit van een certificering. De gasten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf500€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 296 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 296 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel in Port Elizabeth is uitsluitend voor volwassenen. De accommodatie ligt op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Deze accommodatie herbergt slechts 4 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2014. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in de openbare ruimtes. De receptie van Bukela Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Dit etablissement beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er is een luchthaventransferdienst voor het comfort van de gasten.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf24€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 300 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 300 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt 42. 7 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het etablissement. De reizigers beschikken op 42. 7 kilometer over openbare transportmiddelen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 63 eenheden. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. De receptie van The Kelway is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Kelway stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het hotel. Er zijn zakelijke voorzieningen en diensten aanwezig voor het gemak van de gasten. De eetzaal nodigt wie in dit etablissement verblijft uit om te genieten van overheerlijke gerechten in een elegante sfeer. Het is mogelijk dat voor sommige services van The Kelway moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf94€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 172 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 172 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de accommodatie. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van het hotel. De accommodatie ligt op 350 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt in totaal 91 gastenkamers. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDe jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). De gemeenschappelijke ruimtes van dit etablissement zijn handicapvriendelijk. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Courtyard Hotel Port Elizabeth. De klanten kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Deze accommodatie is ideaal voor zakenreizen. Afgevaardigden kunnen er vergaderingen organiseren. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf72€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 130 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De gasten verblijven op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 6. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 270 meter van het hotel. De gasten verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 203 eenheden ter beschikking van de gasten. Town Lodge Port Elizabeth beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de eenheden. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Bovendien beschikt dit kindvriendelijke etablissement op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Town Lodge Port Elizabeth is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte in Town Lodge Port Elizabeth. Town Lodge Port Elizabeth biedt een luchthaventransferdienst aan. De reizigers beschikken over overheerlijke dineeropties in de omgeving. De zakelijke voorzieningen van het etablissement zijn geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen zoals seminaries, vergaderingen, conferenties. . . Het is mogelijk dat voor sommige services van Town Lodge Port Elizabeth moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • City Lodge Port Elizabeth
  Vanaf92€Per nacht

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 141 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 141 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Er zijn in totaal 147 accommodatie-eenheden. De reizigers kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes in City Lodge Port Elizabeth. De receptie van het etablissement is 24 uur per dag geopend. City Lodge Port Elizabeth is geen huisdiervriendelijk etablissement. City Lodge Port Elizabeth stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van de accommodatie zelf ontdekken. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. City Lodge Port Elizabeth kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf122€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 7. 9 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt 8. 3 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 700 meter van het etablissement. De reizigers beschikken op 1. 3 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 6. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 30 accommodatie-eenheden in Ibhayi Guest Lodge. Dit etablissement is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. De jongere gasten kunnen in kinderbedjes slapen (beschikbaar op aanvraag). Dit is geen huisdiervriendelijk hotel. Er is parkeerruimte in Ibhayi Guest Lodge. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten in Ibhayi Guest Lodge. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Ibhayi Guest Lodge kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  39  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews