Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  30€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf140€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 338 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 338 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel bevindt zich in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 44. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het hotel. Het etablissement ligt op 44. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. De accommodatie ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 slaapkamers zijn. No 5 Boutique Art Hotel werd gebouwd in 2007. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in No 5 Boutique Art Hotel beschikbare internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. No 5 Boutique Art Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. De bezoekers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van vergaderruimtes, ideaal voor de organisatie van een seminarie of het vieren van een speciale gelegenheid. No 5 Boutique Art Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Dankzij het gevarieerde gezondheidsaanbod kan wie in deze accommodatie verblijft aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf30€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 292 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 292 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken op 42. 7 kilometer over het openbare transportmiddel. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De reizigers verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. In totaal staan er 63 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in The Kelway. In de accommodatie is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van The Kelway is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in The Kelway. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. The Kelway is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. The Kelway kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Paxton Hotel
  Vanaf53€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 423 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 423 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De accommodatie ligt 3. 5 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De bezoekers verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 4. 3 kilometer van de haven. De accommodatie bestaat uit 79 kamers. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2010. De reizigers kunnen er niet alleen van de diensten en voorzieningen genieten maar ook van vast en draadloos internet. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. The Paxton Hotel begrijpt dat toegankelijkheid voor alle gasten belangrijk is. Daarom beschikt het over rolstoeltoegankelijke eenheden en is het volledig aangepast om gemakkelijke toegang te garanderen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is parkeerruimte in The Paxton Hotel. The Paxton Hotel beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. De klanten kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Dankzij de aangeboden vrijetijdsopties kan wie in dit etablissement verblijft van een leuke ervaring genieten. The Paxton Hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf118€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 142 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 142 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 42. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. De bezoekers beschikken op 42. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. De accommodatie ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Deze accommodatie herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf364€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 183 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 183 reizigersbeoordelingen

  Deze mooie landelijke verblijfplaats ligt in Port Elizabeth. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal //TEMPLATE OR VARIABLE Num_Rooms NOT FOUND// eenheden. Deze accommodatie werd heringericht in 2014. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van Leeuwenbosch Country House wordt niet 24 uur per dag bemand. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Gasten die in dit etablissement verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • Brookes Hill Suite
  Vanaf88€Per nacht

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 107 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 107 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 43. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 8. 0 kilometer van het etablissement. Het hotel ligt op 43. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van de accommodatie. De reizigers verblijven op 6. 8 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 99 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten in Brookes Hill Suite. Dit hotel werd het laatst gerenoveerd in 2004. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe.

  Meer bekijken
 • Summerstrand Hotel
  Vanaf43€Per nacht

  Summerstrand Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 179 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 179 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 45. 7 kilometer van de accommodatie. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 3 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 45. 7 kilometer. De reizigers verblijven op 6. 6 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 137 slaapkamers. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf114€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 168 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 350 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Er zijn 91 uitnodigende accommodatie-eenheden. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. De receptie van Courtyard Hotel Port Elizabeth is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Kinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het hotel. Courtyard Hotel Port Elizabeth biedt verschillende dineerervaringen aan. Iedereen mag gebruik maken van de conferentiediensten en -voorzieningen voor de organisatie van evenementen. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf77€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 126 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 126 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gelegen in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het etablissement. De accommodatie ligt op 6. 0 kilometer van openbare transportverbindingen. Het hotel ligt op 270 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. De accommodatie beschikt in totaal over 203 accommodatie-eenheden. Er is overal in het hotel wifi. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieBabybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Er zijn toegankelijke, openbare ruimtes. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, kan proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • City Lodge Port Elizabeth
  Vanaf93€Per nacht

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 137 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Port Elizabeth. De accommodatie herbergt 147 gezellige kamers. Wie in dit etablissement verblijft, kan op het internet surfen dankzij de gebruiksklare wifi-verbinding in de openbare ruimtes. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Er wordt een handige shuttledienst naar de luchthaven aangeboden door het etablissement. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit etablissement een perfecte plaats voor zakenreizigers. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  42  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  5
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews