Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  47€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf79€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 461 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 461 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 3. 5 kilometer van het etablissement. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen te voet bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De klanten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. The Paxton Hotel herbergt in totaal 79 accommodatie-eenheden. Dit hotel werd volledig gerenoveerd in 2010 in de lijn met het kwaliteitsengagement. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle slaapkamers in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Bovendien is er parkeerruimte beschikbaar voor het comfort van de gasten. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. Het entertainmentaanbod van het etablissement zorgt ervoor dat er geen tijd voor verveling is. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Boardwalk Hotel
  Vanaf245€Per nacht

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 560 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 560 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Port Elizabeth. Het etablissement ligt 43. 5 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 1 kilometer van de accommodatie. Het hotel ligt op 43. 5 kilometer van de belangrijkste openbare transportverbindingen. De reizigers verblijven op 4. 8 kilometer van de luchthaven. De accommodatie beschikt in totaal over 140 behaaglijke accommodatie-eenheden. Er is vast en draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. The Boardwalk Hotel stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The Boardwalk Hotel. Huisdieren zijn niet toegestaan in The Boardwalk Hotel. Dit etablissement beschikt over een parking en garage voor het comfort van de gasten. The Boardwalk Hotel biedt een luchthaventransferdienst aan. De klanten kunnen proeven van heerlijke gerechten in de verschillende eetgelegenheden van het etablissement. Deze accommodatie is trots op haar gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar u kunt ontspannen en aan een gezond en fit lichaam kunt werken. In deze accommodatie zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Het gevarieerde entertainmentaanbod in deze accommodatie garandeert dat de gasten van hun verblijf zullen genieten. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf206€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 359 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 359 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 44. 0 kilometer van de accommodatie. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 44. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 500 meter van het etablissement. De klanten verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in deze accommodatie. Dit etablissement werd gebouwd in 2007. Deze accommodatie is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Het etablissement beschikt over een parking en een garage. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. No 5 Boutique Art Hotel beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. Wie op zoek is naar rust en ontspanning kan terecht in No 5 Boutique Art Hotel dat over verschillende gezondheids- en welzijnsopties beschikt. Extra kosten kunnen in rekening worden gebracht voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf145€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 147 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 147 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 42. 0 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het etablissement. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 42. 0 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 260 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 10 gastenkamers zijn. Bezoekers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk hotel.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf687€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 477 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 477 reizigersbeoordelingen

  Deze comfortabele lodge is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Deze accommodatie herbergt slechts 14 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. Dit etablissement werd volledig heringericht in 2015. Er wordt internet (vast en draadloos) aangeboden in de gemeenschappelijke ruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Hlosi Game Lodge wordt niet 24 uur per dag bemand. De klanten kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun slaapkamers beschikken. Gasten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. De accommodatie past een duurzaam beleid toe. De gasten kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Hlosi Game Lodge kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf507€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 190 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 190 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Leeuwenbosch Country House staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 4 slaapkamers zijn. Dit etablissement onderging een renovatie in 2014. In Leeuwenbosch Country House is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie wordt niet dag en nacht bemand. Leeuwenbosch Country House stelt een speciaal ontworpen gezinskamer ter beschikking van gezinnen met kleine kinderen. Klanten zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Er is parkeerruimte. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf866€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 310 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 310 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel voor volwassenen bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel bevindt zich op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 4 slaapkamers zijn. Bukela Game Lodge werd volledig heringericht in 2014. Er is vast en draadloos internet beschikbaar in Bukela Game Lodge Helaas is de receptie niet 24 uur per dag geopend. Deze accommodatie beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in dit etablissement verblijft, kan genieten van de luchthaventransferdienst.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf47€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 305 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 305 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt 42. 7 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het etablissement. De accommodatie ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van de accommodatie. De bezoekers verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het hotel herbergt in totaal 63 accommodatie-eenheden. Het etablissement beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. De receptie is de hele dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel. De gasten kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Wie in deze accommodatie verblijft, kan de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. The Kelway beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. De klanten kunnen de verschillende cateringdiensten van de accommodatie zelf ontdekken. The Kelway kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf92€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 174 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 174 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten zullen de nabijheid van de belangrijkste uitgaansgebieden zeer waarderen. Het dichtstbijzijnde openbare transportmiddel bevindt zich op wandelafstand van de accommodatie. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 350 meter van de accommodatie. De reizigers verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Er zijn in totaal 91 eenheden. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. Gasten kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieCourtyard Hotel Port Elizabeth beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Er is parkeerruimte. Gasten die in deze accommodatie verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Dit hotel biedt verschillende dineerervaringen aan. Dit etablissement beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf69€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 131 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 131 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 2. 2 kilometer van de accommodatie. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De bezoekers beschikken op 6. 0 kilometer over verschillende openbare vervoersverbindingen. Het etablissement ligt op 270 meter van het dichtstbijzijnde strand. De gasten verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. Het etablissement beschikt in totaal over 203 behaaglijke kamers. Een wifi-internetverbinding is beschikbaar voor extra comfort en gemak. Wie in deze accommodatie verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieKinderbedjes voor jongere gasten zijn op aanvraag beschikbaar. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Gasten die in dit etablissement verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De aanwezige dineeropties zijn de perfecte aanvulling op het verblijf van de gasten. De accommodatie beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  36  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op

Laatste Reviews