Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  45€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf54€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 523 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 523 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf175€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 406 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 406 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt 44. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken op 44. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het hotel ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit etablissement herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. No 5 Boutique Art Hotel werd geconstrueerd in 2007. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. No 5 Boutique Art Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe accommodatie beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. De bezoekers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf62€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 329 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 329 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het hotel. Het hotel ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf123€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 156 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 156 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf525€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 517 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 517 reizigersbeoordelingen

  Deze comfortabele lodge is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 eenheden zijn. Hlosi Game Lodge werd volledig heringericht in 2015. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Hlosi Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Hlosi Game Lodge. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf261€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 201 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Leeuwenbosch Country House is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Leeuwenbosch Country House zeer op prijs stellen. Leeuwenbosch Country House biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf612€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 363 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 363 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel voor volwassenen bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel bevindt zich op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 4 slaapkamers. Dit hotel werd heringericht in 2014. Bukela Game Lodge beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Bukela Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Bukela Game Lodge biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf93€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 895 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 895 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 42. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken op 42. 5 kilometer over het openbare transportmiddel. De reizigers verblijven op 3. 4 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 280 eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd heringericht in 2005. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Garden Court Kings Beach beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Garden Court Kings Beach is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het etablissement biedt entertainment aan op maat van de gasten.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf94€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 184 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 184 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 350 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Courtyard Hotel Port Elizabeth herbergt in totaal 91 gastenkamers. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de ter plaatse beschikbare internetverbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Courtyard Hotel Port Elizabeth beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in deze accommodatie. Deze accommodatie staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. De reizigers kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. De bezoekers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. In deze accommodatie zijn conferentievoorzieningen beschikbaar. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • City Lodge Port Elizabeth
  Vanaf91€Per nacht

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner beach and lodge roads - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 151 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 151 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. Het hotel beschikt in totaal over 147 behaaglijke slaapkamers. De klanten kunnen gebruik maken van de wifi-verbinding in de openbare ruimtes in City Lodge Port Elizabeth. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. City Lodge Port Elizabeth biedt een luchthaventransferdienst aan. Dit hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke, culinaire specialiteiten serveren. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van zakelijke voorzieningen en diensten. Het is mogelijk dat voor sommige services van City Lodge Port Elizabeth moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  37  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op