Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  57€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf89€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 486 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 486 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Kuzuko Lodge
  Vanaf440€Per nacht

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 4 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 475 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 475 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Addo Elephant National Park. Er zijn 24 uitnodigende gastenkamers. De accommodatie werd gebouwd in 2007. Wie in dit etablissement verblijft, zal bereikbaar blijven dankzij het vaste en draadloze internet in de openbare ruimtes. De receptie is 24 uur per dag geopend. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Kuzuko Lodge is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren.

  Meer bekijken
 • The Boardwalk Hotel
  Vanaf205€Per nacht

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 571 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. De reizigers verblijven op 43. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 1 kilometer van het etablissement. Op 43. 5 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 4. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 140 gezellige eenheden. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The Boardwalk Hotel. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. The Boardwalk Hotel stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. De reizigers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. The Boardwalk Hotel beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de klanten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in The Boardwalk Hotel voor het gemak van de gasten. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf185€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 385 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 385 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt 44. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken op 44. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het hotel ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit etablissement herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. No 5 Boutique Art Hotel werd geconstrueerd in 2007. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. No 5 Boutique Art Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe accommodatie beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. De bezoekers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf144€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 151 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 151 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf410€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 192 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Leeuwenbosch Country House is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Leeuwenbosch Country House zeer op prijs stellen. Leeuwenbosch Country House biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf800€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 324 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 324 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel voor volwassenen bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel bevindt zich op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 4 slaapkamers. Dit hotel werd heringericht in 2014. Bukela Game Lodge beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Bukela Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Bukela Game Lodge biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Premier Hotel Regent
  Vanaf125€Per nacht

  Premier Hotel Regentstars

  East London Eastern Cape - Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Esplanade road, beach front 22 - Kaart
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 228 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 228 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in East London. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 2. 0 kilometer. Het etablissement ligt op 230 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 10. 1 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 8 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 175 gastenkamers in Premier Hotel Regent. Premier Hotel Regent onderging een renovatie in 2006. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Premier Hotel Regent is 24 uur per dag geopend. Sommige gastenkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Vanaf119€Per nacht

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 179 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 179 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. Het etablissement ligt op 500 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Het etablissement ligt vlakbij de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 350 meter van de accommodatie. De reizigers verblijven op 4. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 91 slaapkamers. In Courtyard Hotel Port Elizabeth is zowel vast als draadloos internet beschikbaar. Wie in deze accommodatie verblijft, zal zeer op prijs stellen dat de receptie 24 uur per dag geopend is. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Courtyard Hotel Port Elizabeth. Huisdieren zijn niet toegestaan in dit etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. De gasten kunnen de verschillende cateringdiensten van Courtyard Hotel Port Elizabeth zelf ontdekken. Het etablissement beschikt over eigen zakelijke voorzieningen die geschikt zijn voor de organisatie van seminaries, trainingen, vergaderingen. . . Courtyard Hotel Port Elizabeth kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Vanaf92€Per nacht

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 133 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 133 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 2 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. Op 6. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 270 meter van het hotel. De bezoekers verblijven op 7. 0 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 203 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Town Lodge Port Elizabeth beschikt ter plaatse over een wifi-internetverbinding. Aangezien de receptie van dit hotel 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Town Lodge Port Elizabeth beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in Town Lodge Port Elizabeth. Huisdieren zijn niet toegestaan in Town Lodge Port Elizabeth. Town Lodge Port Elizabeth stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Wie in dit etablissement verblijft, kan de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. De gasten zullen de dineervoorzieningen van het etablissement die verschillende gerechten en dranken aanbieden zeer op prijs stellen. Deze accommodatie is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Town Lodge Port Elizabeth kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  33  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op