Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  43€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf69€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 509 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 509 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • The Boardwalk Hotel
  Vanaf182€Per nacht

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 582 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 582 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. De reizigers verblijven op 43. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 1 kilometer van het etablissement. Op 43. 5 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. De bezoekers verblijven op 4. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 140 gezellige eenheden. Ter plaatse is er zowel vast als draadloos internet beschikbaar. De receptie van dit etablissement is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Deze accommodatie beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in The Boardwalk Hotel. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. The Boardwalk Hotel stelt een parking en garagevoorzieningen ter beschikking. De reizigers zullen de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. The Boardwalk Hotel beschikt over een ruime keuze van gezondheids- en welzijnsvoorzieningen waar de klanten mentaal en fysiek kunnen herbronnen. Zakenreizigers zullen de beschikbare vergaderruimtes en zakelijke diensten zeer op prijs stellen. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in The Boardwalk Hotel voor het gemak van de gasten. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Vanaf183€Per nacht

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brighton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 397 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 397 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De accommodatie ligt 44. 0 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 6 kilometer van het etablissement. De bezoekers beschikken op 44. 0 kilometer over openbare transportmiddelen. Het hotel ligt op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 5. 6 kilometer van de luchthaven. Dit etablissement herbergt slechts 10 kamers, ideaal voor een rustig verblijf. No 5 Boutique Art Hotel werd geconstrueerd in 2007. Dit hotel is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. No 5 Boutique Art Hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Reizigers zullen niet gestoord worden tijdens hun verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Parking en garagevoorzieningen zijn beschikbaar. De reizigers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienstDe accommodatie beschikt over zakelijke voorzieningen, ideaal voor zakenreizigers. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de cateringdienst. De bezoekers vinden het evenwicht tussen lichaam en ziel in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf98€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 858 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 858 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 42. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken op 42. 5 kilometer over het openbare transportmiddel. De reizigers verblijven op 3. 4 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 280 eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd heringericht in 2005. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Garden Court Kings Beach beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Garden Court Kings Beach is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het etablissement biedt entertainment aan op maat van de gasten.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf128€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 154 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 154 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf555€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 508 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 508 reizigersbeoordelingen

  Deze comfortabele lodge is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 eenheden zijn. Hlosi Game Lodge werd volledig heringericht in 2015. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Hlosi Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Hlosi Game Lodge. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Leeuwenbosch Country House
  Vanaf270€Per nacht

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 196 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 196 reizigersbeoordelingen

  Deze charmante landelijke verblijfplaats bevindt zich in Port Elizabeth. Wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur vindt rust en ontspanning in dit etablissement. Deze accommodatie werd volledig heringericht in 2014. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie is overdag niet geopend. Leeuwenbosch Country House beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Leeuwenbosch Country House is geen huisdiervriendelijk etablissement. Reizigers die met de auto aankomen, zullen de beschikbare parking in Leeuwenbosch Country House zeer op prijs stellen. Leeuwenbosch Country House biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Bukela Game Lodge
  Vanaf805€Per nacht

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 341 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 341 reizigersbeoordelingen

  Dit gesofisticeerde hotel voor volwassenen bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel bevindt zich op 8. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 4 slaapkamers. Dit hotel werd heringericht in 2014. Bukela Game Lodge beschikt over vast en draadloos internet. De receptie van Bukela Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Er zijn geen kinderbedjes beschikbaar in deze accommodatie. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Parkeervoorzieningen zijn beschikbaar voor het comfort van de gasten. Bukela Game Lodge biedt een luchthaventransferdienst aan.

  Meer bekijken
 • Summerstrand Hotel
  Vanaf57€Per nacht

  Summerstrand Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 209 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 45. 7 kilometer van het etablissement. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 3 kilometer van het etablissement. De klanten beschikken op 45. 7 kilometer over openbare transportmiddelen. De bezoekers verblijven op 6. 6 kilometer van de luchthaven. Summerstrand Hotel herbergt in totaal 137 gastenkamers. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie van Summerstrand Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Bovendien beschikt Summerstrand Hotel op aanvraag over bedjes voor kinderen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Meer bekijken
 • The Kelway
  Vanaf82€Per nacht

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kaart
  4,4/5
  Waardering van klantenvan 19 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 321 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 321 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 42. 7 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 5 kilometer van het hotel. Het hotel ligt op 42. 7 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 200 meter van het hotel. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Het hotel ligt op 5. 0 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 63 behaaglijke kamers. De accommodatie beschikt over een wifi-internetverbinding in de openbare ruimtes en de kamers. De receptie is 24 uur per dag geopend. The Kelway beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. De parkeerruimte kan handig zijn voor wie met de auto aankomt. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. The Kelway is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. In de eetzaal worden heerlijke diners geserveerd in een elegante sfeer. De accommodatie kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  37  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  4
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op