Hotels Eastern Cape-Port Elizabeth

Op de kaart opzoeken
Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethVanaf  67€

Aanbevolen Hotel - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Vanaf66€Per nacht

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 17 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 526 reizigersbeoordelingen

  Dit charmante hotel ligt in Port Elizabeth. De accommodatie ligt op 2. 5 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken zijn. De bezoekers verblijven op 3. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 6. 0 kilometer van het hotel. De gasten kunnen de openbare transportmiddelen gemakkelijk bereiken. Het dichtstbijzijnde strand bevindt zich op 1. 2 kilometer van het etablissement. De gasten verblijven op 4. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 4. 3 kilometer van de haven. Het etablissement bestaat uit 79 kamers. Deze accommodatie werd helemaal heringericht in 2010. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van The Paxton Hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Alle accommodatie-eenheden in The Paxton Hotel zijn rolstoeltoegankelijk. Huisdieren zijn niet welkom. De reizigers kunnen gebruik maken van de parkeerruimte. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. The Paxton Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Vanaf116€Per nacht

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kaart
  4,6/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 1266 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 1266 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het etablissement ligt 4. 8 kilometer verwijderd van de belangrijkste uitgaansgebieden. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 1. 5 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 44. 7 kilometer. Het hotel ligt op 1. 2 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 6. 1 kilometer van de luchthaven. De accommodatie bestaat uit 173 gastenkamers. De gasten kunnen overal gebruik maken van de wifi-verbinding. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk in dit hotel. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de zakelijke voorzieningen in het etablissement. De reizigers kunnen genieten van overheerlijke gerechten in de eetzaal van het etablissement. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een ontspannende en verjongende ervaring in de welzijnsvoorzieningen van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Ibhayi Guest Lodge
  Vanaf101€Per nacht

  Ibhayi Guest Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Main road, walmer 144 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 186 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel is gelegen in Port Elizabeth. Het etablissement bevindt zich op 7. 9 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten verblijven op 8. 3 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 700 meter van het etablissement. Het hotel ligt op 1. 3 kilometer van openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 6. 8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. De bezoekers verblijven op 3. 2 kilometer van de luchthaven. De accommodatie ligt op 7. 5 kilometer van de haven. Het etablissement beschikt in totaal over 30 behaaglijke eenheden. Ibhayi Guest Lodge is ideaal voor een productief verblijf dankzij de overal toegankelijke internetverbinding. De receptie van Ibhayi Guest Lodge is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. De bezoekers kunnen op aanvraag over een kinderbedje in hun accommodatie-eenheden beschikken. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Wie in dit etablissement verblijft, kan gebruik maken van de parkeerruimte. Een luchthaventransferdienst is beschikbaar voor het comfort van de gasten. Het hotel beschikt over zakelijke faciliteiten. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Beach
  Vanaf128€Per nacht

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kaart
  4,8/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 683 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel bevindt zich in Port Elizabeth. Het hotel ligt op 5 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 3. 5 kilometer van het hotel. De klanten kunnen op wandelafstand gebruikmaken van verschillende openbare vervoersmiddelen. Het etablissement ligt op 100 meter van het dichtstbijzijnde strand. In totaal staan er 58 accommodatie-eenheden ter beschikking van de gasten. Deze accommodatie werd heringericht in 2011. In het etablissement is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Wie in dit etablissement verblijft, kan zijn smaakpapillen verwennen in het gastronomische restaurant. De reizigers hoeven het etablissement niet te verlaten om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Het hotel beschikt over verschillende culinaire opties. Het hotel kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Premier Hotel Regent
  Vanaf115€Per nacht

  Premier Hotel Regentstars

  East London Eastern Cape - Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Esplanade road, beach front 22 - Kaart
  2,8/5
  Waardering van klantenvan 6 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 232 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 232 reizigersbeoordelingen

  Dit comfortabele hotel verwelkomt u in East London. Het hotel ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De belangrijkste uitgaansgebieden zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het etablissement. De klanten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van het hotel. Er zijn openbare vervoersverbindingen op 2. 0 kilometer. Het etablissement ligt op 230 meter van het dichtstbijzijnde strand. De klanten verblijven op 10. 1 kilometer van de luchthaven. Het etablissement ligt op 4. 8 kilometer van de haven. Er zijn in totaal 175 gastenkamers in Premier Hotel Regent. Premier Hotel Regent onderging een renovatie in 2006. Er is internet beschikbaar in de openbare en privéruimtes voor wie bereikbaar moet blijven. De receptie van Premier Hotel Regent is 24 uur per dag geopend. Sommige gastenkamers kunnen over een kinderbedje voor de allerkleinsten beschikken. De gemeenschappelijke ruimtes zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. De klanten die met de auto aankomen kunnen hun voertuig in de parkeerruimte van de accommodatie stallen. De gasten kunnen de luchthaven gemakkelijk bereiken dankzij de beschikbare shuttledienst. Zakenreizigers zullen het gemak van de zakelijke voorzieningen zeer op prijs stellen. Het etablissement is ideaal voor een productieve werkdag. Wie in deze accommodatie verblijft, kan genieten van een overheerlijke maaltijd in het gastronomische restaurant van het etablissement. Een bedrag kan worden aangerekend voor sommige van deze services.

  Meer bekijken
 • Hacklewood Hill Country House
  Vanaf127€Per nacht

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 368 reizigersbeoordelingen

  Dit luxueuze hotel is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 43. 0 kilometer van het etablissement. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 900 meter van de accommodatie. Het etablissement ligt op 43. 0 kilometer van de belangrijkste openbare vervoersverbindingen. De klanten verblijven op 4. 0 kilometer van de luchthaven. Dit is een leuke verblijfplaats met in totaal 8 eenheden. Het in 1898 gebouwde hotel werd volledig heringericht en gerenoveerd in 2012. In het hotel is tevens een wifi-verbinding beschikbaar. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend zodat op elk moment aan de noden van de gasten kan worden voldaan, zowel overdag als ‘s nachts. Wie in dit etablissement verblijft, kan op aanvraag over een kinderbedje in zijn eenheid beschikken. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. Het is mogelijk dat voor sommige van bovengenoemde services moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Boardwalk Hotel
  Vanaf211€Per nacht

  The Boardwalk Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 2nd avenue, summerstrand - Kaart
  4,5/5
  Waardering van klantenvan 1 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 591 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 591 reizigersbeoordelingen

  Dit uitstekende hotel is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 43. 5 kilometer van de accommodatie. De bezoekers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 7. 1 kilometer van het etablissement. Op 43. 5 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. De reizigers verblijven op 4. 8 kilometer van de luchthaven. Het hotel herbergt 140 gezellige accommodatie-eenheden. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in The Boardwalk Hotel beschikbare internetverbinding. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend. Dit etablissement beschikt over een speciaal ontworpen gezinskamer met een bedje voor kinderen. The Boardwalk Hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit etablissement staat geen huisdieren toe. Daarenboven kunnen zij die met de auto reizen, gebruik maken van de parkeervoorzieningen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de luchthaventransferdienst. The Boardwalk Hotel is trots op het gevarieerde aanbod van dineervoorzieningen die heerlijke culinaire specialiteiten serveren. Het gezondheids- en welzijnsaanbod in het etablissement staat garant voor een verjongende en ontspannende ervaring. Het etablissement beschikt over zakelijke faciliteiten. The Boardwalk Hotel biedt entertainment aan op maat van de gasten. Het is mogelijk dat voor sommige services van The Boardwalk Hotel moet worden bijbetaald.

  Meer bekijken
 • The Windermere
  Vanaf143€Per nacht

  The Windermerestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Humewood road 35 - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 157 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel ligt in Port Elizabeth. De belangrijkste uitgaansgebieden bevinden zich op 42. 0 kilometer van de accommodatie. De gasten kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 4. 0 kilometer van de accommodatie. Op 42. 0 kilometer zijn er openbare transportverbindingen. Het etablissement ligt op 260 meter van het dichtstbijzijnde strand. De reizigers verblijven op 3. 7 kilometer van de luchthaven. Wie in deze accommodatie verblijft, kan er genieten van een vredig en ontspannend verblijf. Er zijn in totaal 10 gastenkamers. Wie in deze accommodatie verblijft, zal niet gestoord worden tijdens zijn verblijf. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement.

  Meer bekijken
 • Hlosi Game Lodge
  Vanaf724€Per nacht

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kaart
   
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 518 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 518 reizigersbeoordelingen

  Deze comfortabele lodge is ideaal voor gezinnen en is gevestigd in Port Elizabeth. Dit gezellige etablissement staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 14 eenheden zijn. Hlosi Game Lodge werd volledig heringericht in 2015. Wie in deze accommodatie verblijft, kan bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel of wifi in de gemeenschappelijke ruimtes. De receptie van Hlosi Game Lodge is niet 24 uur per dag geopend. Babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar voor kinderen. Huisdieren zijn niet welkom. Er is parkeerruimte in Hlosi Game Lodge. Wie in deze accommodatie verblijft, kan gebruik maken van de luchthaventransferdienst. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Meer bekijken
 • Garden Court Kings Beach
  Vanaf101€Per nacht

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kaart
  4,3/5
  Waardering van klantenvan 2 Meningen
  Reizigersbeoordelingen van TripAdvisorGebaseerd op 903 reizigersbeoordelingenGebaseerd op 903 reizigersbeoordelingen

  Dit mooie hotel verwelkomt u in Port Elizabeth. De bezoekers verblijven op 42. 5 kilometer van de belangrijkste uitgaansgebieden. De reizigers kunnen gebruikmaken van de dichtstbijzijnde golfbaan op 5. 5 kilometer van het hotel. De gasten beschikken op 42. 5 kilometer over het openbare transportmiddel. De reizigers verblijven op 3. 4 kilometer van de luchthaven. In totaal staan er 280 eenheden ter beschikking van de gasten. Dit etablissement werd heringericht in 2005. Alle gasten zullen bereikbaar blijven dankzij de in Garden Court Kings Beach beschikbare internetverbinding. Aangezien de receptie van dit etablissement 24 uur per dag geopend is, zijn de gasten altijd welkom. Alle slaapkamers beschikken op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Garden Court Kings Beach is geen huisdiervriendelijk etablissement. Het etablissement biedt entertainment aan op maat van de gasten.

  Meer bekijken
 
[x]
Hotels  1 - 10   van  42  Hotels in Eastern Cape-Port Elizabeth
Pagina  1  van  5
 

Informatie over Eastern Cape-Port Elizabeth

  Port Elizabeth ligt in Zuid – Afrika, aan de Oostelijke Kaap, ten oosten van Kaapstad, en is een van de voornaamste havens van dit land. De beste beschrijving is die van een natuurparadijs. Het landschap is ongelooflijk mooi. Bij de prachtige stranden kunt u duiken, vissen en surfen, en van nog veel meer watersportactiviteiten genieten. Het klimaat is heerlijk, met een overvloed aan zonnige dagen. De stad is omgeven door mooie natuurparken, natuurreservaten en parken met heel veel vogels. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft veel winkels, restaurants, theaters en musea. Een van de populairste plekken is het Nationale Park Addo Elephant, met een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals meer dan 200 olifanten in hun eigen habitat. Hier heeft u avontuur in de open lucht. De volledige charme van Zuid – Afrika op één en dezelfde plek. Oostelijke Kaap – Port Elizabeth heeft alle kenmerken van een mooie stad met veel natuur, maar met het comfort van een moderne stad.

Populairste zones van  Eastern Cape-Port Elizabeth

Andere bestemmingen zoeken

Indien u geïnteresseerd bent in een concreet gebied of concrete bestemming, zoek die dan hier op